Finaalipaikka näkyi heti maailmanlistalla: Aleksi ”Aleksib” Virolainen ja OG nousivat kahdeksanneksi - Esports - Ilta-Sanomat

Finaalipaikka näkyi heti: Aleksi Virolaisen OG:llä rakettinousu maailmanlistalla

IEM: New York -turnauksen toinen sija nosti OG:n ensimmäistä kertaa HLTV:n maailmanlistalla top10:een.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen (oikea reuna) tähdittämä OG pelaa seuraavan kerran torstaina alkavassa DreamHack Open Fall -turnauksessa.­

13.10. 18:11 | Päivitetty 13.10. 18:13

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG-joukkue on noussut ensimmäistä kertaa kärkikymmenikköön HLTV:n ylläpitämällä Counter-Striken maailmanlistalla.

OG nousi viime viikosta viisi sijaa ja on nyt kahdeksantena. OG nousi listalla roimasti sijoituttuaan toiseksi IEM: New York -turnauksen finaalissa sunnuntaina.

Eniten nousua teki viikon aikana IEM-mestaruuden ja OG:n finaalissa nollille jättänyt FaZe Clan, joka nousi kahdeksan sijaa. FaZe on listalla vain pisteen päässä OG:sta eli yhdeksäntenä.

Maailmanlistan ykkösnimi on myös vaihtunut, kun tanskalaisjoukkue Astralis on palannut listan kärkeen vajaan viiden kuukauden tauon jälkeen. Heroic putosi toiseksi, ja sitä seuraavat Na`Vi, Team Vitality ja Evil Geniuses.

Suomalainen ENCE on uusimmalla listalla 20:s, Jesse ”zehN” Linjalan edustama GODSENT 21:s, HAVU 42:s ja Otto ”ottoNd” Sihvon tähdittämä c0ntact 66:s.

CS:n seuraava iso turnaus on torstaina alkava major-karsintaturnaus DreamHack Open Fall. Suomalaisvahvisteisista joukkueista mukana on OG, ENCE ja GODSENT.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?