Pelimiljonääri Topias ”Topson” Taavitsaisesta, 22, isä! Vaimo jakoi hellyttävän kuvan - Esports - Ilta-Sanomat

Pelimiljonääri Topias Taavitsaisesta, 22, isä – hellyttävä kuva tyttövauvasta julki

Pelaamalla miljoonia tehnyt Topias ”Topson” Taavitsaisesta on tullut tyttölapsen isä. Lapsi on pelaajan ensimmäinen.

Topias Taavitsainen kertoi keväällä Kalevan haastattelussa näkevänsä itsensä perheenisänä kymmenen vuoden kuluttua.­

18.9. 14:10 | Päivitetty 18.9. 14:11

Dota 2 -videopelin kaksinkertainen maailmanmestari ja miljoonia pelaamalla tienanneen Topias ”Topson” Taavitsaisen ja hänen puolisonsa Mawar Remy Taavitsaisen esikoinen on syntynyt.

Mawar paljasti asian jakamalla perjantai-iltapäivällä Instagramiin kuvan, johon myös Topias Taavitsainen on merkattu. Pariskunta ei ollut kertonut etukäteen raskaudesta.

Kuvassa paljastettiin tyttölapsen nimen olevan Riina Azalea Taavitsainen. Torstai-iltana syntynyt tyttölapsi oli 47 senttiä ja painoi 2,79 kiloa.

Pariskunta ei ole kertonut milloin he tarkalleen aloittivat seurustelun, mutta yhteiskuvia löytyy somesta syksyltä 2019 eteenpäin. Malesialaisen Mawarin sometilien perusteella hän on mennyt naimisiin Taavitsaisen kanssa tämän vuoden aikana.

Topias Taavitsainen on kasvanut 12-lapsisessa perheessä. Suurin osa perheestä oli paikalla, kun maailmanmestari palasi Suomeen vuoden 2018 MM-kisoista.

Taavitsaiset asuvat Oulun Ritaharjussa. Keväällä pelaaja kertoi Kalevan haastattelussa näkevänsä itsensä perheenisänä kymmenen vuoden kuluttua.

– Dotan pelaaminen on siinä mielessä huono ammatti, että muulle elämälle ei jää juurikaan aikaa. [...] Dotaa en pelaa enää kovin kauan, Taavitsainen sanoi keväällä Kalevalle.

Suomen tunnetuimpiin kilpapelaajiin kuuluva Taavitsainen nousi Dota 2 -pelin huipulle kesällä 2018 liittyessään OG-joukkueeseen. Muutama kuukausi myöhemmin hän juhli maailmanmestaruutta, joka toi pelaajalle miljoonatilin.

Viime vuoden MM-kisoissa OG teki historiaa ja voitti toistamiseen. Taavitsainen mietti toisen mestaruuden jälkeen lopettamista, mutta palo kilpailemiseen löytyi uudelleen kuukausia kestäneen tauon aikana.

Taavitsainen on yksi Suomen kolmesta kilpapelaajasta, joka on nähty Linnan juhlissa. Hän osallistui juhliin vuonna 2018 yhdessä silloisen joukkuetoverinsa Jesse ”JerAx” Vainikan kanssa.

Muokattu 14.43: Korjattu lapsen toinen nimi ja lisätty Taavitsaisen twiitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?