Ikea tavoittelee uutta kohderyhmää: Yli 30 pelituotteen myynti alkaa vuonna 2021 - Esports - Ilta-Sanomat

Ikealta kokonaan uusi tuoteryhmä – yli 30 tuotetta, myynti alkaa 2021

Ikealla on työn alla peräti kaksi tuotesarjaa koskien pelituotteita.

Ikean uutta pelituotesarjaa suunnitellaan Kiinassa. Kuvassa myös 3D-tulostettu rannetuki, jonka ensimmäinen prototyyppi esiteltiin kesällä 2019.­

15.9. 19:02

Ikea on tiedottanut tuovansa vuoden 2021 aikana myyntiin erilaisia pelaamiseen liittyviä tuotteita.

Uutta vielä nimeämätöntä 30 tuotteen tuotesarjaa kehitetään Shanghaissa sijaitsevassa Ikean kehityskeskuksessa yhdessä taiwanilaisen Asusin kanssa. Asus tunnetaan pelaamiseen tarkoitetuista pc-tuotteista, kuten näytönohjaimista, emolevyistä, pelinäytöistä ja oheislaitteista.

Ikean tiedotteessa sanotaan ruotsalaisyrityksen haluavan yhdistää molempien tahojen tietotaidot, jotta myyntiin saadaan edullisia, tyylikkäitä ja ergonomisia pelituotteita. Kehityksessä on mukana myös ammattilaispelaajia.

Myyntiin tulevista tuotteista ei ole vielä tietoa. Niiden on kuitenkin määrä tulla markkinoille Kiinassa helmikuussa 2021 ja muualla lokakuussa 2021. Ikean tiedotteen mukaan maailmassa on yli 2,5 miljardia pelaajaa, joten uudessa kohderyhmässä riittää ostajia.

Ikea kertoi jo viime kesänä kehittävänsä pelituotteita ruotsalaisen Area Academyn sekä lääketieteellisiin apuvälineisiin erikoistuneen UNYQin kanssa. Esiteltyjä tuotteita olivat esimerkiksi hiirijohdon pidike, näppäimistöhatut sekä rannetuki.

Osa Uppkoppla-nimisen tuotesarjan tuotteista on tarkoitus valmistaa 3d-tulostimella, jonka myötä pienet säädöt ostajakohtaisesti olisivat mahdollisia. Oheislaitteiden lisäksi mallistoon kuuluu tiedotteen mukaan tuoleja, pöytiä ja ”paljon muuta”.

Uppkoppla-sarjan on tarkoitus tulla myyntiin Asusin kanssa tehdyn tuotesarjan tavoin vuoden 2021 aikana.

3d-tulostetut näppäinhatut, hiirijohdon pidike ja rannetuki:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?