SAWO paljasti CS- ja änärijoukkueensa – mukana tuttuja nimiä

SAWO Esports on asettanut tavoitteeksi Suomen kärkinimien haastamisen pelissä kuin pelissä.

SAWO Esports kilpailee aluksi NHL-pelisarjassa ja Counter-Strikessa. Kukkologolla varustetun joukkueen tavoite on kilpailla kärkisijoista Suomessa.

25.8.2020 20:11

Viime viikolla esitelty SAWO Esports, jonka takana ovat urheiluseurat KalPa, KuPS ja Iisalmen Peli-Karhut, on vahvistanut ensimmäiset kilpajoukkueensa.

SAWO Esportsin toiminta alkaa NHL-pelisarjassa ja Counter-Strike-räiskintäpelissä. Organisaatio on lisäksi mukana syksyllä alkavassa eFutisliigassa, joka on Veikkausliigan virallinen esports-sarja.

– Haluamme mukaan sellaisiin peleihin, joissa on paljon kilpailua ja tapahtumia. Haluamme kuitenkin aina kilpailukykyisen joukkueen, koska haluamme voittaa. Mihinkään ei lähdetä sen takia, että pääsee pelaamaan, organisaation GM Arttu Hämäläinen kommentoi SAWOn pelisuunnitelmia IS:lle viime viikolla.

NHL-pelissä savolaisseuraa edustavat Atte ”Akunkku” Kuningas, Jonne ”TackleControl” Nikkinen, Niko ”Neazz1” Liukkonen, Roni ”MrNipsuli” Kaján, Vesa ”VesKuLine” Voutilainen, Juuso ”Juizki” Nikkinen ja Saku ”Mehukatti10” Serttilä. Kaján sijoittui juuri änärin 1vs1-pelitilan EM-turnauksessa toiseksi.

Kristo ”r0tta” Lindfors, Verneri ”BONA” Junkala, Joonas ”Sm1llee” Holmström, Otto ”dreamer” Hämäläinen ja Niko ”Nksu” Luhaniemi muodostavat SAWOn CS-joukkueen. Junkala ja Lindfors ovat edustaneet aiemmin muun muassa hREDSiä.

NHL-joukkueen debyytti oli maanantai-iltana 6vs6-pelitilan SM-kisoissa. SAWO voitti Cry is Free -joukkueen runkosarjan avausakierroksella lukemin 5–4 (JA) ja 5–2.

CS-joukkuen ensimmäinen tosikoitos tapahtuu SM-kisojen C-lohkossa, joka pelataan 4.–6.9. SAWOn lisäksi lohkoon kuuluvat hREDS, YMCA Esports ja biceps. Kaksi parasta jatkaa playoffeihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?