Tässä ei ole mitään järkeä: Puma myy 90 euron aktiivisia pelisukkia - Esports - Ilta-Sanomat

Tässä ei ole mitään järkeä: Puma myy 90 euron pelisukkia

Puman myymistä pelisukista löytyy tuoteselosteen mukaan peräti neljä eri käyttötilaa.

Puman pelisukat on suunniteltu konsolipelaajia ajatellen. Kuvakaappaus Puman verkkokaupasta.­

8.8. 11:00

Urheiluvaatevalmistaja Puma myy verkkokaupassaan pelaamiseen tarkoitettuja ”aktiivisia pelisukkia”. Tuotteen myynti alkoi rajoitetuilla alueilla joulukuussa 2019, mutta laajempi myynti alkoi keväällä 2020.

Tuoteselosteen mukaan sukat on suunniteltu konsolipelaajia ajatellen. Sukkaparista pitää pulittaa peräti 90 euroa. Ulkoisesti karting- tai painikenkiä muistuttavat sukat on tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Kallista hintaa perustellaan ergonomisella muotoilulla, eri käyttötiloilla, erinomaisella istuvuudella sekä sukkien ulkopuolelta löytyvältä kumipinnoitteella, joka antaa paremman pidon esimerkiksi liukkaille pinnoille.

Sukista löytyy neljä erilaista käyttötilaa: Seek, Attack, Cruise ja Defense. Tilojen kerrotaan tukevan jalkaterää eri tavoin asennosta riippuen.

Näin sukkia mainostetaan:

Eurogamerin toimittaja Will Judd testasi pelisukat ja tuomio oli tyly: Sukat ovat kaikkea muuta kuin rahan arvoiset.

Judd kirjoittaa arvostelussaan esimerkiksi markkinoitujen erilaisten käyttötilojen olevan huuhaata, koska sukista ei löydy minkäänlaisia säätömahdollisuuksia.

Pelitaidot eivät myöskään nousseet, vaikka hän kuinka pelasi sukat jalassa - tosin tämä ei tullut arvostelijalle yllätyksenä.

Juddin mukaan kyseessä on mukavat sisäkäyttöön suunnitellut sukan ja kengän välimaastoon istuva tuote, jonka hinnalla saa kuitenkin ostettua monet hyvät sukat ja erilliset sisäpelikengät.

Puman pelisukkien on naureskeltu olevan pelituotteiden erikoisimmasta päästä yhdessä naispelaajille tarkoitetun ja kohun aiheuttaneen pelimekon kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?