Tässäkö kaikkien aikojen näyttävin CS-leffa? 15 minuuttia toinen toistaan komeampi frägejä

15 minuuttia kestävällä vuoden 2019 koostevideolla nähdään myös suomalaisväriä – hyvässä ja pahassa.

Echoes of 2019 -frägileffaa on ylistetty jopa CS-historian komeimmaksi teokseksi. Kuvakaappaus videosta.

21.7.2020 20:30

Erilaiset koostevideot ovat hyvin suosittuja Counter-Strke-fanien keskuudessa. Harva ”frägileffa” on kuitenkaan niin näyttävä, kuin viime viikolla YouTubeen ladattu Echoes of 2019.

15 minuuttia ja 2 sekuntia kestävässä koostevideossa esitellään ammattilaispelaajien vuoden 2019 parhaita suorituksia. Tekijät ovat saaneet kiitosta erityisesti musiikin sekä tappojen yhteensovituksesta. Myös eri tilanteiden yhdistämisestä luovin tavoin on ylistetty vuolaasti.

Toinen toistaan uskomattomammissa suorituksissa esiin pääsevät esimerkiksi viime vuoden 13. parhaaksi CS-pelaajaksi listattu suomalaistähti Jere ”sergej” Salo sekä Otto ”ottoNd” Sihvo. ENCE ja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG-joukkue ovat edustettuna muutamaan otteeseen tähtisuorituksen vastaanottajana.

Echoesin ovat tehneet yhdessä Daniel Hagelin ja Anthony Perffeto. Leffa alkaa Hagelinin editoinnilla ja vaihtuu Perfetton kädenjälkeen 7 minuutin ja 38 sekunnin kohdalla. Frägileffaa on katsottu muutamassa päivässä lähes 120 000 kertaa. Sarjan kaksi aiempaa ja kovasti kehuttua osaa esittelivät vuosien 2016 ja 2017 parhaat hetket.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?