Autokolari päätti 24-vuotiaan tappelupelilegendan Du ”NuckleDu” Dangin uran – tytär syntyi muutama kuukausi aiemmin - Esports - Ilta-Sanomat

Autokolari päätti 24-vuotiaan tappelupelilegendan uran – tuli isäksi vain muutama kuukausi aiemmin

Dang ”NuckleDu” Du voitti suuren Capcom Cup -turnauksen vuonna 2016. Nyt hän on ilmoittanut jättävänsä tappelupelikentät.

Julkaistu: 13.7. 20:33

Du ”NuckleDu” Dang ehti voittaa peliurallaan lähes 300 000 euroa peliturnauksista.

Street Fighter -videopelin legendoihin kuuluva ja Capcom Cup 2016 -turnausvoittaja Du ”NuckleDu” Dang on ilmoittanut lopettavansa.

Yhdysvaltalaispelaaja ilmoitti lopettamispäätöksestä vain muutama päivä sen jälkeen, kun hän oli ollut rajussa autokolarissa, uutisoi DOT Esports.

24-vuotias Dang kertoi lopettamisestaan Twitterissä. Hän ei kuitenkaan avannut päätöksensä taustoja sen liiemmin. Pelaajan mukaan hänellä ei ole enää annettavaa peliyhteisölle, joten hän jättää myös somen ainakin toistaiseksi.

– Elämä on lyhyt ja ei-anteeksiantavainen. Soita rakkaillesi, tee muutoksia, mene ulos ja älä anna sosiaalisen median tuhota sinua. Pärjäilkää, Dangin twiitti päättyi.

Dang ei ole itse sanonut mitään heinäkuun alussa tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta, mutta asian toi ilmi hänen useat kilpakumppanit. Dang kertoi vuonna 2016 ESPN:lle olleensa aiemmin osallisena autokolaria, jossa pelaajan selkään sattui pahasti.

Dang voitti suuren ja arvostetun Capcom Cupin lisäksi Apexin, Combo Breakerin ja Pax Arena Invitationalin. Palkintorahaa hän voitti urallaan noin 331 000 dollaria eli reilut 292 000 euroa.

Tappelupelilegendasta tuli huhtikuussa Cleo-nimisen tyttölapsen isä. Lapsi oli Dangin ensimmäinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?