Fanit raivostuivat jo ennen myyntiä – räiskintäpeliin lisätään erikoinen 100 euron tuotepaketti - Esports - Ilta-Sanomat

Fanit raivostuivat: Räiskintäpeliin erikoinen 100 euron tuotepaketti

Valorantin uuden skinipaketin teemana ovat lohikäärmeet ja tuli. Näyttävän kokoelman hinta on kuitenkin raivostuttanut fanit.

Valorantin uutta skinipakettia tähdittävät tuiman näköiset lohikäärmeet.

10.7.2020 14:28

Valorant-räiskintäpelin uusista aseiden ulkoasuista eli skineistä on riittänyt keskustelua. Peliin tulee myyntiin tänään perjantaina 10.7. Elderflame-niminen skinisarja, jonka teemana ovat lohikäärmeet ja tuli.

100 euroa maksavaan Elderflame-erikoispakettiin kuuluu uusi ulkoasu Frenzy-pistoolille, Judge-haulikolle, Vandal-kiväärille, Operator-tarkkuuskiväärille ja puukolle. Pakettiin kuuluu myös spray, asekoriste ja muuta pientä oheissälää.

Skinit voi puukkoa lukuun ottamatta ostaa myös erikseen noin 25 euron kappalehintaan. Lisäksi skinien erilaisia lisäominaisuuksia, kuten vaihtoehtoisia ääniä ja värejä, voi avata RP-pisteillä. Niitä voi ostaa tai hankkia pelaamalla.

Paketin hintaa on kritisoitu, koska Valorant-skinejä ei voi myydä tai vaihtaa toisen käyttäjän kanssa kuten kilpailevassa Counter-Strikessa. Skinien arvon ei määräydy siis kysynnän ja tarjonnan mukaan vaan pelijulkaisijan päätöksellä.

Tältä näyttää Elderflame-paketti:

Näyttävät Elderflame-skinit, joista jokaisella on oma erikoinen latausanimaatio, ovat jakaneet pelaajien mielipiteet. Osa pitää niitä äärettömän hienoina, mutta monien mielestä ne ovat liian erikoisia – suorastaan häiritseviä.

Erityisesti latausanimaatioita, skinien viemää tilaa ruudulla sekä niiden hyvin samankaltaisia ulkoasuja on pidetty ongelmana. Monet pelaajat ovat todenneet videon perusteella, että maassa olevia ja lohikäärmeskineillä varustettuja aseita on vaikea erottaa toisistaan.

Eniten pelaajia tuntuu kuitenkin hiertävän paketin hinta. Aiemmin myynnissä olleiden skinipakettien hinnat ovat olleet hieman muutamia kymppejä halvempia kuin Elderflame, mutta jopa niitä on pidetty liian kalliina. Skinipaketin traileria on katsottu jo yli kolme miljoonaa kertaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?