CS-tähdet Jamppi ja allu ottivat mittaa toisistaan – ottelu sai lopussa yllätyskäänteen

ENCEn uudella YouTube-videolla tähtinimet Elias ”Jamppi” Olkkonen ja Aleksi ”allu” Jalli ratkaisivat, kumpi on parempi pelaamaan tarkkuuskiväärillä.

Tarkkuuskivääritaidoista tunnetut Elias ”Jamppi” Olkkonen (vasemmalla) ja Aleksi ”allu” Jalli ottivat viimeinkin mittaa toisistaan.

9.7.2020 14:22

Suomen tunnetuin ja menestynein Counter-Strike-joukkue ENCE vahvistui huhtikuussa varsinaisella tähtinimellä, kun huippulupaus Elias ”Jamppi” Olkkonen liittyi kokoonpanoon.

Olkkonen on tunnettu tarkkuuskiväärillä pelaamisesta ENCE-kapteeni Aleksi ”allu” Jallin tavoin. ENCE onkin jo käyttänyt otteluissa huippuvaarallista, mutta pelin talouden kannalta kallista kahden tarkkuuskiväärin yhdistelmää.

Nyt ENCE on julkaissut YouTubessa videon, jossa tähtinimet ottavat mittaa toisistaan tarkkuuskivääreillä. Haasteottelu pelattiin AWP India -tarkkuuskiväärikartassa, jossa voittoon tarvitsi 13 tappoa.

Ottelussa pelattiin täydet 25 kierrosta, mutta ei aivan suunnitelmien mukaan. Olkkonen johti peliä 6–2- ja 11–7-lukemin, mutta tilanteen ollessa hänelle 12–11 peli päättyi yllättäen.

Kaksikko päätti tilanteesta huolimatta pelata ottelun loppuun: Olkkonen varmistaisi voiton yhdellä kierroksella Jallin tarvitessa kaksi. Voiton vei lopulta Jalli 13–12. Olkkonen totesi pelin päätteeksi teknisen ongelman vieneen hänen hyvän pelifiiliksensä.

ENCE-pelaajat nauttivat tällä hetkellä muiden CS-ammattilaisten tavoin neljän viikon turnaustauosta. ENCEn syyskalenterin ensimmäinen vahvistettu koitos on tällä hetkellä 2. syyskuuta alkava ESL Pro League -liigan 12:s kausi.

ENCEssä pelaa Olkkosen ja Jallin lisäksi Miikka ”suNny” Kemppi, Jere ”sergej” Salo, Jani ”Aerial” Jussila ja Sami ”xseveN” Laasanen. Slaava ”Twista” Räsäsen valmentama ENCE on HLTV:n maailmanlistan sijalla 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?