ENCE suli pahemman kerran PUBG-turnauksessa: Putosi kärkipaikalta peräti seitsemänneksi - Esports - Ilta-Sanomat

ENCE suli täysin: PUBG-turnauksen kärkipaikka vaihtui seitsemänteen sijaan

Daniel ”D1gg3r1” Luusua ja ENCE lähtivät sunnuntaina ykkössijalta, mutta viimeiset viisi peliä menivät penkin alle. Joukkue oli lopulta seitsemäs.

Julkaistu: 6.7. 15:15

Suuren PUBG-turnauksen kärkikolmikkoon ei mahtunut lopulta yhtään suomalaispelaajaa, vaikka finaaliviikonlopulle lähdettiin suomalaisten kaksoisjohdossa.

Suomalaisten PlayerUnknown's Battlegrounds -pelaajien hieno alku PUBG Continental Series -turnaussarjan ensimmäisen kauden Euroopan-finaaleissa päättyi sunnuntaina pettymykseen.

Anssi ”mxey” Pekkosen tähdittämä Team Liquid johti finaaleja avausviikonlopun jälkeen ennen suomalaisjoukkue ENCEä. Kumpikaan ei lopulta yltänyt palkintokorokkeelle, vaikka ENCE lähti finaalipäivään ykkössijalta.

ENCEn sunnuntai oli umpisurkea: Viidestä ottelusta tuloksena oli vain 10 pistettä. Lopputulos oli lopulta seitsemäs sija. Pekkonen ja Liquid tippuivat lauantaina viidenneksi eikä sijoitus parantunut enää sunnuntaina.

Voittoa juhli hurjan päätöspäivän pelannut TSM: Viidestä pelistä tuloksena oli kolme voittoa ja yhteensä hurjat 85 pistettä. Joukkueen lopullinen pistesaldo oli 185 – peräti 30 enemmän kuin toiseksi sijoittuneella Tornado Energyllä.

Kolmanneksi sijoittui Northern Lights ennen Omaken Sportsia, jossa pelaavat Jere ”Jembty” Kauppinen, Paavo ”Pag3” Voutilainen ja Valtteri ”Vazku” Jussila. Liquidin ja ENCEn väliin kuudenneksi kiilasi FaZe.

Loppusijoitukset ja joukkueiden pisteet:

Voitosta TSM tienasi 50 000 dollaria sekä 25 prosenttia Euroopan-turnaukselle määritetystä tulojaosta, jonka summaa ei ole kerrottu. Omaken sai neljännestä sijasta 10 000 dollaria ja 5 %. Liquid ja ENCE palkittiin molemmat 6400 dollarilla ja 3,2 prosentilla.

PCS-turnaussarja korvaa koronan takia perutun kansainvälisen Global Series -sarjan. PCS:n toinen kausi pelataan Euroopassa elokuussa. Tänä vuonna on vielä tarkoitus järjestää MM-kisat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?