Jaime ”Karma” Bickford sai sähköiskun kesken suoran lähetyksen – selosti pelit kunnialla loppuun ennen kuin lähti lääkäriin - Esports - Ilta-Sanomat

Jaime sai ukkosen aiheuttaman sähköiskun suorassa lähetyksessä

Jaime Bickfordin selostaminen keskeytyi hetkeksi sähköiskun takia. Kuvakaappaus striimistä.

Julkaistu: 30.6. 13:58

Rocket League -ammattilainen sai sähköiskun peliohjaimen kautta. Lääkärin mukaan tämä selvisi tilanteesta säikähdyksellä.

27-vuotias yhdysvaltalainen Jaime ”Karma” Bickford säikähti viikonloppuna toden teolla: Hän sai ukkosen aiheuttaman sähköiskun kesken striimaamisen. Hän selvisi pelottavasta tilanteesta onneksi vähin vammoin.

Sähköisku ja striimaajan reaktiot tallentuivat suoraan lähetykseen, mutta striimaajan web-kamera ei ollut päällä tapahtumahetkellä. Video tilanteesta on katsottavissa alta.

Bickford striimasi kanavallaan Rocket League -peliä, jossa hän kilpailee ammattilaistasolla. Nyt hän ei pelannut itse, vaan selosti kahden pelaajan välistä kamppailua. Videolla kuuluu jonkinlainen sähköinen ääni kesken selostamisen, minkä jälkeen Bickfordin pöydältä putoaa jotain. Heti perään kuullaan striimaajan kiroilua ja itkua.

Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Tapahtuneen takia Bickford jätti striiminsä pariksi minuutiksi, mutta totesi sitä ennen olevansa kunnossa, joskin hieman shokissa tapahtuneesta. Palattuaan tietokoneen ääreen hän pyysi anteeksi häiriötä ja jatkoi selostamista. Ottelusarja päättyi noin 15 minuuttia sähköiskun jälkeen.

Bickford lopetti lähetyksensä pian ottelun päätyttyä, mutta kertasi sitä ennen tapahtuneen. Ukkonen oli iskenyt naapuritaloon, josta se kulkeutui hänen kotiinsa. Ohjain meni rikki tilanteessa, mutta pahempia palovammoja ei syntynyt. Varmuuden vuoksi striimaaja kävi samana päivänä vielä lääkärissä, jossa todettiin kaiken olevan kunnossa.

Bickford on yksi harvoista, jollei jopa ainoa, Rocket Leaguen huipulla pelaava nainen. Aiemmin muun muassa Splyce-joukkuetta edustanut Bickford pelaa nykyään Charlotte Phoenix -joukkueessa.

Rocket Leaguessa rakettimoottoreilla varustetut autot ottavat toisistaan mittaa areenalla 1–4 hengen joukkueina. Autot pystyvät hyppimään, lentämään ja ajamaan seiniä pitkin. Kilpaturnauksissa pelataan yksin tai kolmen hengen joukkueena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?