Tubetähti Jaakko Parkkali haastoi änärin maailmanmestarin Erik ”EKI” Tammenpään – ja huonostihan siinä kävi, tubettajalle 0-–11-tappio - Esports - Ilta-Sanomat

Tubetähti Jaakko Parkkali haastoi änärin maailmanmestarin – ja huonostihan siinä kävi

Suosikkitubettaja Jaakko Parkkali haastoi änärissä vuoden 2018 MM- ja SM-voittajan Erik ”EKI” Tammenpään.

Julkaistu: 9.5. 12:00

Tubettajaa vietiin ottelussa kuin pässiä narussa.

Lähes 200 000 tilaajaa YouTubessa kerännyt Jaakko Parkkali on ladannut kanavalleen videon, jossa hän ottaa mittaa NHL-pelisarjan huippunimestä Erik ”EKI” Tammenpäästä. Kaksikon änärimatsia on katsottu yli 60 000 kertaa.

Tubetähti on kertonut aiemmin pelaavansa änäriä useasti parhaan ystävänsä, tubettajana ja artistina tunnetun Arttu Lindemanin kanssa. Tammenpää on pelisarjan vuoden 2018 maailmanmestari, jonka lisäksi häneltä löytyy useita muita isoja voittoja kuten Suomen mestaruus.

Parkkali pelasi nettiottelun Edmonton Oilersilla, Tammenpään luotti Toronto Maple Leafsiin. Parkkali on kertomansa mukaan pelissä keskivertopelaajaa parempi.

Ottelun avausmaali syntyi 50 sekunnin jälkeen Tammenpään iskettyä heti ensimmäisestä hyökkäyksestä. Avauserän päätteeksi tilanne oli maailmanmestarille jo 4–0.

Parkkali sai tehtyä 0–6-tilanteessa maalin, mutta se hylättiin. Matsi päättyi lopulta änäriammattilaisen ylivoimaiseen 11–0-voittoon.

– Vaikka otan 20–0 turpaan, niin mä nautin tästä. Rakastan tätä peliä ja tää on maailman paras. Kun näkee, että joku oikeasti osaa pelata, niin annan vaan haippia sille, Parkkali kommentoi peliä ottelun loppupuolella.

Tammenpää kehui ottelun aikana Parkkalin hyökkäystä, mutta näki puolustuspäässä selviä puutteita. Ottelun aikana tuli selväksi, kuinka iso on ammattilaisen ja hupipelaajan välinen tasoero. Parkkali lupasi ottavansa revanssin viimeistään syksyllä, kun änärin uusi versio julkaistaan.

Myös IS otti mittaa tammenpäästä NHL19-pelin ilmestymisen aattona. Lopputulos oli hyvin samankaltainen kuin Parkkalin kohtalo. Tammenpää vei ottelun maalein 12–0 (Maple Leafs – Panthers).

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?