Ammattilaisille ruma selkäsauna Valorantissa – kehittäjät näyttivät, miten peliä pelataan - Esports - Ilta-Sanomat

Huippunimille ruma selkäsauna Valorantissa – kehittäjät näyttivät, miten peliä pelataan

Valorantin takana on pelijätti Riot Games, joka tunnetaan League of Legends -pelistä.

Julkaistu: 16.4. 10:55

Striimajatähdet saivat kunnolla köniinsä Valorant-kehittäjiltä kolmessa kartassa.

Kesällä 2020 julkaistava ilmainen räiskintäpeli Valorant on tällä hetkellä pelimaailman kuumimpia puheenaiheita. Pelin ensimmäinen laaja testivaihe alkoi tiistaina 7. huhtikuuta.

Tulevaisuuteen sijoittuva taktinen räiskintäpeli on kiinnostanut erityisesti striimaajia, kuten Jaryd ”summit1g” Lazaria ja entisiä Counter-Strike-ammattilaisia Michael ”shroud” Grzesiekiä ja Tyler ”Skadoodle” Lathamia.

Lazar, Latham ja Grzesiek haastoivat yhdessä Erik ”fl0m” Flomin ja Coby ”dizzy” Meadowsin kanssa Valorant-kehittäjät näytösotteluun. Striimaajat saivat kolmessa kartassa kylmää kyytiä.

Kierrosvoitot menivät kehittäjille murskalukemin 39–10. Vaikka kaikki striimaajat ovat tunnettuja nimiä räiskintäpiireissä, ottelun aikana tuli nopeasti selväksi ettei pelkkä ampumataito riitä. Kehittäjien tietotaito hahmoista, niiden kyvyistä, kartoista ja aseiden hallinnasta olivat selvästi paremmat kuin striimaajilla.

Ensimmäinen peli (13–3):

Toinen peli (13–5):

Kolmas peli (13–2):

Valorantista povataan suurta esports-hittiä. Peliin ovat loikanneet jo useat Fortnite- ja Overwatch-ammattilaiset, Ninjas in Pyjamas sekä T1 ovat esitelleet pelaajia ja ensimmäiset turnauksetkin on jo pelattu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?