Sijoittajien rahoja ei säästelty: Tältä näyttää 100 Thievesin 35 miljoonan dollarin pelitalo - Esports - Ilta-Sanomat

Pelitiimi veti talonsa ronskisti överiksi – hinta 35 miljoonaa dollaria

100 Thieves -pelijoukkue pitää majaansa pmassa pelitalossaan Los Angelesissa. Yksi tiimin sijoittajista on hittiräppäri Drake.

100 Thievesin pelitoimistorakennus maksoi hulppeat 35 miljoonaa dollaria.

11.4.2020 14:00
  • Juttu on julkaistu Ilta-Sanomissa alun perin 26. tammikuuta. IS Esports julkaisee pääsiäisenä alkuvuoden luetuimpia juttuja ja puheenaiheita.

Amerikkalainen peliorganisaatio 100 Thieves esitteli tammikuussa uudet toimitilansa. Uusi toimistorakennus sijaitsee Los Angelesissa ja se maksoi 35 miljoonaa dollaria (31,7 miljoonaa euroa).

Ulkoa tummaa rakennusta koristavat suuret ikkunat etuoven lähellä. Sisäpuolen päävärit ovat valkoinen, harmaa, musta ja punainen. Muutamat suuret seinät ja yksityiskohdat ovat mustia, mutta pääasiassa sisätiloja hallitsee valkoinen.

Valkoinen väri dominoi toimistopuolen sisustusta.

Yksi harjoittelutiloista.

464-neliöisestä rakennuksesta löytyvät toimisto- ja harjoittelutilojen lisäksi useita striimaamiseen ja podcastien nauhoittamiseen tarkoitettuja huoneita. Myös yhteiset ajanviettopaikat, suurehko keittiö ja jopa pop-up-myymälä on saatu mahtumaan rakennukseen.

Nukkumatiloja ei ole, koska jokaisella työntekijällä ja pelaajalla on oma asuntonsa. 100 Thievesillä on tällä hetkellä noin 30 työntekijää ja 30 pelaajaa.

Tiimin perustaja Matthew Haag esittelee uuden päämajan:

Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Call of Duty -legenda Matthew ”Nadeshot” Haagin perustama 100 Thieves on noussut muutamassa vuodessa Yhdysvaltojen suosituimpien pelitiimien joukkoon. Räppäri Drake sijoitti tiimiin loppuvuodesta 2018.

100 Thieves kilpailee Fortnitessa, Counter-Strikessa ja League of Legendsissa, jossa sillä on kaksi joukkuetta. Tiimillä on lisäksi useita tunnettuja sisällöntuottajia, kuten perustaja Haag, Rachell ”Valkyrae” Hofstetter ja Jack ”CouRage” Dunlop.

Pelitiimien ja Youtube-menestyksen ohella 100 Thieves on tullut tunnetuksi vaatemallistoistaan, jotka myydään loppuun kymmenissä minuuteissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?