Fortnite-tähti Jake ”POACH” Brumleve kyllästyi odottamaan pelijätin tekoja - heitti hanskat tiskiin ja vaihtaa hittiräiskintä Valorantiin - Esports - Ilta-Sanomat

Fortnite-tähti kyllästyi odotteluun – löi hanskat tiskiin ja vaihtaa peliä

Jake ”POACH” Brumleve jättää Fortniten ja keskittyy tulevaan Valorant-peliin.

Julkaistu: 2.4. 10:45

Fortniten taakseen jättänyt yhdysvaltalaispelaaja ei ole tyytyväinen pelijulkaisija Epic Gamesin toimintaan.

Team Liquid -organisaatiota edustava Jake ”POACH” Brumleve on ilmoittanut lopettavansa kilpauransa Fortnite-pelissä.

Myös striimaajana nimeä luonut 21-vuotias Brumleve kertoi asiasta Twitterissä julkaistussa kirjoituksessa. Sen mukaan hän ei ole pitkään aikaan nauttinut Fortniten pelaamisesta, sillä se tekee hänet onnettomaksi. Tämän takia hän on päättänyt siirtyä eteenpäin.

Brumleve moittii tekstissä pelin julkaisijaa Epic Gamesia, joka ei ole hoitanut pelin kilpapuolta kunnolla. Pelaajan mielestä esimerkiksi osa Epicin peliin tehtävistä muutoksista on ollut täysin järjettömiä kilpapuolta ajatellen. Brumleve kritisoi lisäksi pelijulkaisijan ammattilaisyhteisön suuntaan tekemää viestintää, joka on ollut paikoitellen olematonta.

– Epic ja Fortnite antoivat minulle mahdollisuuden tehdä kilpailemisesta ja striimaamisesta unelmatyöni. Mutta Fortnite ei ollut ikinä päämääräni, olen grindaaja, joka vain oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Olen todella kilpailuhenkinen ihminen ja haluan kilpailla jossain oikeasti kilpailullisessa pelissä, mutta Fortnite ei selvästi ole sitä minulle, Brumleve kirjoittaa.

Yhdysvaltalaispelaaja on siirtänyt katseensa kesällä julkaistavaan Valorant-peliin, josta odotetaan suurta hittiä. Mikäli kilpaura ei lähde lentoon uudella areenalla, Brumleve aikoo keskittyä jatkossa vain striimaamiseen.

Brumleven sopimus Team Liquidin kanssa on yhä voimassa pelivaihdosta huolimatta. Hän voitti Fortnite-turnauksista reilut 300 000 dollaria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?