ENCE samaan lohkoon maailman ykkösnimen kanssa – Counter-Striken ykkösliiga alkaa pian - Esports - Ilta-Sanomat

ENCE samaan lohkoon maailman ykkösnimen kanssa – Counter-Striken kärkiliiga alkaa pian

ENCE kohtaa lohkovaiheessa muun muassa Jesse ”zehN” Linjalan edustaman joukkueen. Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG on myös mukana liigassa.

Aleksi ”allu” Jalli ja ENCE aloittavat pian ottelut ESL Pro League -sarjassa.

7.3.2020 12:00

ESL on julkistanut tulevan ESL Pro League -kauden lohkojaon. Counter-Striken suurimmassa ja arvostetuimmassa liigassa kilpailee koko maailman kärkikymmenikkö.

24 joukkueen ja 750 000 dollarin liigassa on suomalaisia kolmessa joukkueessa: suomalaisfanit saavat ENCEn lisäksi jännittää Aleksi ”Aleksib” Virolaisen (OG) ja Jesse ”zehN” Linjalan (GODSENT) suorituksia.

ENCE ja GODSENT ovat molemmat A-lohkossa, jonka ottelut pelataan 16.–24. maaliskuuta. Lohkoon kuuluvat lisäksi HLTV:n ykkösnimi Astralis, Ninjas in Pyjamas, Team Vitality ja Sharks Esports. Virolaisen ja OG:n matka D-lohkossa alkaa 27.3. ja päättyy 3.4. OG saa vastaansa Evil Geniusesin, FaZe Clanin, G2 Esportsin, Northin sekä TYLOOn.

Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Lohkovoittajat pelaavat keskenään (A–B & C–D) suorista välieräpaikoista niin sanotussa Play-in-otteluissa, joiden häviäjät saavat paikat puolivälieriin. Toiseksi ja kolmanneksi lohkoissa sijoittuneet joukkueet aloittavat pudotuspelit ensimmäiseltä kierrokselta. Perinteiseen tapaan pelattavat pudotuspelit koostuvat viidestä ottelukierroksesta: Voitolla jatkaa, häviöllä pelit päättyvät.

Ilta-Sanomat seuraa suomalaisten otteita EPL:ssä koko kauden.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?