Fanit pettyivät jälleen ENCEn suoritukseen – ”Surullista nähdä tämän tapahtuvan uudestaan ja uudestaan” - Esports - Ilta-Sanomat

ENCE-fanit avautuvat: ”Surullista nähdä tämän tapahtuvan uudestaan ja uudestaan”

ENCEn viikonloppuna kärsityt kaksi tappiota kasvattivat tappioputken viiteen, mutta MIBR-ottelusta tuli sentään yksi karttavoitto.

Slaava ”Twista” Räsäsen valmentama ENCE on ollut jo hetken aikaa pahassa slumpissa.

24.2.2020 9:17

ENCEn lauantain ja sunnuntain välisenä yönä koettu tappio DreamHack Open Anaheim -turnauksessa MIBR-joukkueelle tarkoitti joukkueen pelien päättymistä viimeiseen sijaan. Tulos oli pettymys, sillä ENCE lähti turnaukseen osallistujista HLTV:n maailmanlistalla parhaiten rankattuna joukkueena.

Suomalaisjoukkueen kovimmat fanit katsoivat ottelun, vaikka peli alkoi vasta yöllä kello 1.30. Ottelu päättyi muutama tunti myöhemmin noin viiden aikaan ENCEn 1–2-tappioon.

MIBR-tappion myötä ENCEn tappioputki on nyt viisi ottelua. Viimeisestä kymmenestä pelatusta kartasta ENCE on voittanut vain yhden – Trainin jatkoajan jälkeen MIBRiä vastaan.

Fanit eivät olleet mielissään Amerikan-reissun tuloksesta ja purkivat pettymystä somessa. Joukkue on saanut runsaasti viestejä Twitterissä ja Facebookissa. ENCEn suorituksesta on riittänyt myös keskustelua Redditissä.

– Ajattelin tähän turnaukseen mentäessä, että tästä muodostuisi jonkinnäköinen käännekohta tässä touhussa. Toisin kävi, ei v***u...

– Kyllähän näistä joukkueen peleistä pääasiallisesti paska fiilis jää, ja olisi varmaan organisaationkin aika tunnustaa, että suNnyn tulo rosteriin ei ole toistaiseksi tuonut yhtään mitään hyvää.

– Mitäköhän helvettiä pitää tapahtua, että organ puolesta alettaisiin tekemään jotain.

– Kukapa olisi arvannut, että näin käy.

– Major-finalistista memeksi. Surullista nähdä tämän tapahtuvan uudestaan ja uudestaan.

Miikka ”suNny” Kempin ensimmäiset kuusi kuukautta ENCEn kanssa eivät ole sujuneet toivotulla tavalla.

Meemien lisäksi fanit olivat jättäneet myös tsemppiviestejä: Pelissä näkyi pitkästä ainakin hetkittäin jotain hyvää.

– Ei se mitään kundit. Peli alkaa jo näyttää paremmalta, kyllä se siitä lähtee!

– Kyllä tämä tästä vielä... Nyt menee heikosti, mutta paremmat ajat on vasta edessä! Kyllä niitä voittoja ja mestaruuksia on sieltä tulossa.

– Positiivisesti ajateltuna saitte pitkästä aikaa yhden karttavoiton alle!

– No ainakin pelissä oli nyt jotain järkeä. Eri päivänä sama peli olisi voitettu. Hyvä yritys.

– Ainakin osoititte jonkin verran sitkeyttä Trainissa. Kaiken kaikkiaan tämä on silti todella huonoa [pelaamista]. Loputtomasti tekosyitä, mutta ei melkein yhtään kehitystä.

– Kyllä harmittaa enceläisten puolesta. Joukkueessa on potentiaalia olemassa, mutta jostain syystä sitä ei vaan saada ulosmitattua. Ja kun itseluottamus tuntuu olevan mennyttä niin vaikeaa on. Uskon, että nousu tulee, mutta vaatii kovaa työtä.

ENCEn seuraava turnaus on ESL Pro League -sarjan lohkovaihe, joka alkaa maaliskuun puolivälissä. ENCE saa EPL:ssä vastaansa maailman kovimmat joukkueet.

Mainos: Schneider Electric

Tipuitko turnauksesta sähkönjakelun häiriön vuoksi? Näin pidät pelit käynnissä

Jos sähkönjakelu takkuaa, myös pelit keskeytyvät.

Virransyötön jatkumisen sähkökatkon aikana voi varmistaa erillisellä UPS-laitteella. UPS suojaa nettiyhteyden ja pitää pelit käynnissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?