Elias ”Jamppi” Olkkosen Kynyniekat-tiimi putosi – HAVU ja SJ ovat playoffien suomalaistoivot - Esports - Ilta-Sanomat

Elias ”Jamppi” Olkkosen tiimi putosi – HAVU ja SJ ovat playoffien suomalaistoivot

HAVU on yhä turnauksen voittajasuosikki. Välierissä vastaan asettuu bulgarialainen FATE-joukkue.

Julkaistu: 21.2. 22:50

Elias ”Jamppi” Olkkosen tähdittämän joukkueen pelit Assemblyilla päättyivät B-lohkon kuolemanotteluun. Pudotuspelit alkavat lauantaina kello 12.

Assembly Winter 2020 -tapahtuman Counter-Strike-turnauksen neljäs ja viimeinen playoff-joukkue on HAVU Gaming.

HAVU voitti B-lohkon kuolemanottelussa Elias ”Jamppi” Olkkosen tähdittämän Kynyniekat-joukkueen suoraan kahdessa kartassa (16–11 Nuke, 16–12 Dust II). Olkkonen oli ottelussa jälleen Kynyniekkojen paras pelaaja tilastollisesti, mutta se ei riittänyt voittoon.

Lauantain ensimmäisessä välierässä kohtaavat kello 12 suomalainen SJ ja ranskalainen Team LDLC OL. HAVU kohtaa bulgarialaisen FATE-joukkueen noin kello 15.30. Turnausfinaali alkaa kello 19.30. Otteluita voi seurata Ylen lähetyksistä Areenassa tai Twitchissä.

Elias ”Jamppi” Olkkonen oli Kynyniekkojen selvästi paras pelaaja, mutta se ei aivan riittänyt pudotuspeleihin.

Kynyniekkojen turnaus päättyi HAVU-tappioon. 18-vuotias superlupaus Olkkonen oli turnauksessa hurjassa iskussa: Neljässä kartassa hän otti 100 tappoa ja kuoli 67 kertaa (1,47 tappoa per kuolema). Nuoren miehen rating oli turnauksen päättyessä 1,37 – tiimikavereista lähimmäksi ylsi Kristo ”r0tta” Lindfors 0,92 ratingillä.

Olkkosen ja Lindforsin lisäksi Kynyniekoissa pelasivat Juho ”Tunkkis” Hänninen, Juho ”juho” Lampinen ja Joel ”Bekszy” Lempa.

Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.