Naisjoukkue Vaevictis sai potkut LoLin LCL-huippusarjasta – oli järjestäjien mielestä liian huono - Esports - Ilta-Sanomat

Naisjoukkue sai potkut huippusarjasta – hävisi viime vuonna kaikki pelit

Vaevictis-niminen naisjoukkue sai potkut League of Legendsin huippusarjasta hävittyään kaikki 28 ottelua viime vuonna.

Kuvassa joukkueen syyskauden kokoonpano. Vaevictis hävisi syksyllä pelaamansa kaikki 14 ottelua.

19.2.2020 10:44

League of Legends -pelissä kilpaileva venäläinen Vaevictis-joukkue on potkittu LCL-sarjasta. Vaevictis oli sarjan ainoa naisjoukkue.

Riot Gamesin venäläissivustolla julkaistun lausunnon mukaan Vaevictisin kilpailullinen taso ei ollut tarpeeksi hyvä suljettuun sarjaan. Vaevictis hävisi viime vuoden kahden liigakauden aikana kaikki pelaamaansa 28 ottelua.

Heikon menestyksen seurauksena Vaevictisiä ei nähdä LCL:ssä ainakaan vuonna 2020. Joukkueeseen kuuluivat syyskaudella Anastasiya ”HellMa” Pleyko, Aida ”Merao” Kazaryan, Elina ”Intgration” Sokolova, Ksenia ”Trianna” Meshcheryakova, Elena ”VioletFairy” Koval ja Daniil ”Remus” Klimanov, joka oli joukkueen ainoa miespelaaja.

Vuosi sitten Vega Squadron- ja RoX-joukkueet saivat varoitukset liigajärjestäjältä, kun he järjestäjien mukaan nöyryyttivät Vaevictistä.

Vaevictis-organisaatio kilpaili LCL:ssä vuosina 2016–2019. Kohokohta oli kevätkauden 2017 toinen sija, jolloin tiimi hävisi finaalissa 2–3-tuloksella Virtus.prolle. Vuoden 2019 alussa kiinnitetty naisjoukkue oli organisaation ylivoimaisesti huonoin.

22. helmikuuta alkavalla uudella LCL-kaudella Vaevictisin paikan ottaa CrowCrowd-joukkue.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?