Suomalaispelaajat Aleksi ”UUNO” Työppönen ja Juhani ”Kantoraketti” Toivonen ulkona Rainbow Six: Siegen MM-turnauksesta – Työppönen: ”Meillä ole sitä mitä vaaditaan nyt” - Esports - Ilta-Sanomat

Suomalaiset ulos Rainbow Sixin MM-kisoista – ”Anteeksi ja kiitos tuesta”

Juhani ”Kantoraketti” Toivosen ja G2:n pelit päättyivät 7.–8. sijaan.

Juhani ”Kantoraketti” Toivosen ja G2:n pelit päättyivät 7.–8. sijaan.

Julkaistu: 13.2. 19:07

Suomalaisten edustaman G2 Esports -joukkueen matka Rainbow Six: Siegen MM-kisoissa päättyi 7.–8. sijaan.

Aleksi ”UUNO” Työppösen ja Juhani ”Kantoraketti” Toivosen taival Rainbow Six: Siege -pelin MM-kisoissa on päättynyt 7.–8. sijaan.

Suomalaiskaksikon edustama G2 Esports -joukkue hävisi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä alemman kaavion avauskierroksella brasilialaiselle Ninjas in Pyjamasille 0–2-tuloksella (2–7 Border, 7–8 Coastline). G2 oli tätä ennen hävinnyt ylemmässä kaaviossa 1–2-tuloksella Fnaticille.

– Ainoa asia, jota haluan uraltani on nostaa [mestaruus]moukaria. Meillä ei ole sitä, mitä siihen vaaditaan juuri nyt, mutta yritimme parhaamme, yritin parhaani. Anteeksi ja kiitos tuesta sekä kutsusta. Minä häivyn, Työppönen twiittasi NiP-tappion jälkeen.

G2 kuittasi 7.–8. sijasta 110 000 dollaria. Eurooppalaisjoukkue oli Six Invitational -kisojen puolustava maailmanmestari. Sijoitus kahdeksan parhaan joukossa oli pienoinen yllätys, sillä tiimi sai kutsun kisoihin viimeisenä nimenä epäonnistuttuaan useammassa karsinnassa. Joukkue oli myös vaihtanut pelaajaa vain hetkeä ennen kisoja.

Kuka vie miljoonan dollarin pääpalkinnon?

Six Invitationalin mestaruudesta taistelevat vielä Team SoloMid, Spacestation, DarkZero, NiP, Fnatic ja BDS Esport. Turnaus jatkuu perjantai-iltana kello 19 Suomen aikaa ottelulla Fnatic – BDS.

Kisat huipentuvat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelattavaan finaaliin. Six Invitationalin palkintopotti on kolme miljoonaa dollaria, josta voittajajoukkue saa miljoonan. Playoff-otteluita voi seurata alta suomeksi.

Jos lähetys ei näy yllä, katso sitä täältä.

Tuoreimmat osastosta