Huhu: Tässä on seuraavat kaksi CS-Majorin järjestäjää – mutta koronavirus saattaa vaikuttaa suunnitelmiin - Esports - Ilta-Sanomat

Loppuvuoden CS-majorin salaisuudet vuotivat – koronavirus voi panna kaiken uusiksi

ESL järjestää seuraavan Major-turnauksen toukokuussa Brasiliassa. Kuva ESL One Cologne 2019 -tapahtumasta heinäkuulta.

ESL järjestää seuraavan Major-turnauksen toukokuussa Brasiliassa. Kuva ESL One Cologne 2019 -tapahtumasta heinäkuulta.

Julkaistu: 11.2. 19:59

Counter-Striken tämän vuoden lopulle suunniteltu toinen Major-turnaus on tarkoitus järjestää Kiinassa, mutta koronavirus saattaa muuttaa suunnitelmat, väittää puolalaistoimija.

Perfect World, PGL ja BLAST ovat tällä hetkellä vahvoja ehdokkaita Counter-Striken ykkösturnauksen eli Major-arvoturnauksen tuleviksi järjestäjiksi, väittää Twitterissä puolalainen Polish Leaks.

CS-julkaisija Valve ilmoitti toukokuussa 2019 vuosien 2020 ja 2021 Major-turnausten ajankohdat. Tänä vuonna Majorit pelataan 11.–24.5. ja 2.–15.11. Ensi vuoden ajankohdat ovat lähes samat: 10.–23.5. ja 1.–14.11.

Leaksin mukaan loppuvuoden Majorin järjestäisi kiinalainen Perfect World yhdessä romanialaisen PGL:n kanssa. Turnaus on suunniteltu järjestettäväksi Kiinaan, mutta koronaviruksen vuoksi suunnitelmat saattavat muuttua täysin.

Muutosten vuoksi loppuvuoden Majorin saattaa ottaa järjestettäväksi tanskalainen BLAST, joka puolestaan on keskustellut Valven kanssa vuoden 2021 ensimmäisen arvoturnauksen järjestämisestä.

Polish Leaks ei mainitse, missä maassa tai kaupungissa Majorit olisi tarkoitus järjestää loppuvuodesta tai ensi keväänä.

Huhutut osapuolet eivät ole kommentoineet väitteitä. Polish Leaks on viime aikoina uutisoinut onnistuneesti useampia kakkos- ja kolmostason joukkueiden pelaajavaihdoksia.

ESL järjestää toukokuussa ESL One Rio Major 2020 -turnauksen, joka pelataan Brasiliassa. Suomalaisella ENCEllä on suora paikka kisojen toiseen vaiheeseen eli 16 parhaan joukkoon.

Tuoreimmat osastosta