Koronavirus iski jälleen: Saksassa järjestettävä PUBG PGS Berlin -turnaus siirtyy hamaan tulevaisuuteen - Esports - Ilta-Sanomat

Koronavirus pani PUBG-jättiturnauksen jäihin – ”Ajattelemme pelaajien, fanien ja työntekijöiden terveyttä”

PUBGin suosio on laskenut vuodesta 2018, mutta se on silti yksi tämän hetken suosituimmista peleistä esimerkiksi Steam-palvelussa.

Julkaistu: 11.2. 14:31

Huhtikuun alkupuolelle suunniteltu PUBG-turnaus on toistaiseksi peruttu koronaviruksen takia.

Suositun selviytymistaistelupelin PlayerUnknown’s Battlegroundsin vuoden ensimmäisen jättiturnauksen PGS Berlinin ajankohtaa on siirretty.

Turnaus piti järjestää Berliinissä 31.3.–12.4., mutta sitä on lykätty myöhemmäksi koronaviruksen vuoksi. Päätöstä perusteltiin pelaajien, fanien ja yhtiöiden työntekijöiden terveydellä ja turvallisuudella.

PUBGin kilpapuoli muuttui vuodenvaihteessa merkittävästi, kun esimerkiksi Euroopan ja Pohjois-Amerikan suuret alueelliset liigat lopetettiin. Kauden keskiössä on jatkossa kolme isoa PGS-nimellä kulkevaa kansainvälistä turnausta ja vuoden päättävät MM-kisat.

Pelijulkaisija ja turnausjärjestäjä PUBG Corporationin tiedotteen mukaan tarkoitus on yhä järjestää tälle vuodelle suunnitellut neljä kansainvälistä turnausta, joihin MM-kisat kuuluvat. Berliinin-tapahtuman uutta ajankohtaa mietitään parhaillaan.

Odottamaton muutos voi vaikuttaa turnauksen jäljellä oleviin karsintoihin, jotka oli tarkoitus pelata maaliskuun aikana.

Kolmen PGS-turnauksen ohella joukkueiden on tarkoitus pelata tänä vuonna erilaisia kolmansien osapuolien järjestämiä turnauksia, kuten Global Loot Leagueta, tai alueellisia turnauksia, kuten kotimaista PUBG Suomiliigaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?