Fanit pettyivät ENCEn suoritukseen: ”Oletteko miettineet yhteistyötä Finnairin kanssa? Illaksi kotiin” - Esports - Ilta-Sanomat

Turnauksesta pudonneelle ENCElle sataa tylytystä: ”Oletteko miettineet yhteistyötä Finnairin kanssa? Illaksi kotiin”

ENCEn pelit Lontoossa päättyivät lohkovaiheeseen heti kahdella tappiolla.

Julkaistu: 3.2. 11:40

ENCEn viikonlopun suoritus oli kaikkea muuta kuin mitä fanit toivoivat. Somessa tiimin saama palaute on ollut julmaa.

ENCEn sunnuntai-iltainen shokkitappio GODSENT-joukkueelle on puhuttanut sosiaalisessa mediassa. Tuloksen seurauksena ENCEn pelit ICE BET Challenge -turnauksessa päättyivät heti kahteen tappioon.

ENCE ei ole jakanut tietoa viikonlopun suorituksista suurimmalle some-tililleen eli Instagramiin. ENCEllä on Instagramissa 95 000 seuraajaa ja Twitterissä 67 000.

Pelaajat tai valmentaja Slaava ”Twista” Räsänen eivät ole kommentoineet tappiota julkisesti. Toimitusjohtaja Mika Kuusisto kutsui Twitterissä suoritusta noloksi, ja että nyt on ”aika alkaa grindaamaan”.

Fanit ovat sen sijaan kommentoineet viikonlopun katastrofisuoritusta kovasanaisesti. Viestejä on tullut runsaasti Twitteriin ja Facebookiin. Fraasit kuten ”alkaa usko loppumaan”, ”lopun alkua” ja ”kriisipalaverin paikka” toistuvat useassa kommentissa. Kehuja tai positiivisia kommentteja ei löytynyt.

– Hankala on enää mitään positiivista sanottavaa keksiä... Halu olisi kannustaa, mutta kyllä toi äskeinen suoritus tekee siitä v***n vaikeaa!

– Oletteko miettineet yhteistyötä Finnairin kanssa? Niiden ”illaksi kotiin” -slogan sopisi teillekin.

– Ihan jo sääliksi käy tämä räpellys. Tiimipeli loistaa poissaolollaan ja tuntuu että info ei kulje, ei sitten yhtään. Toivottavasti pelaajat eivät lue näitä mm. päivityksiinne tulevia kommentteja, on nämä sen verran hirveää selattavaa.

– Ainoa positiivinen asia on se, että ENCEn peleistä saa helpot rahat.

– Uskollisena kannattajana koittanut aina jotain positiivista pelistä löytää. Nyt ei löydy kannustuksen sanoja valitettavasti. Vastustajat tässä turnauksessa rankingin top20:n ulkopuolella ja kummatkin suoraan sanoen nöyryytti servulla 2–0. Nyt ei enää selitykset riitä...

ENCE oli pitänyt turnausta varten yhdeksän päivää kestäneen harjoitusleirin. 17-vuotias tähtinimi Jere ”sergej” Salo oli tilastojen valossa joukkueen heikoin pelaaja Lontoossa. Pelaajista ainoastaan Aleksi ”allu” Jalli ylsi plussan puolelle.

ENCEn seuraava turnaus on 21.–23. helmikuuta Anaheimissa pelattava DreamHack Open. Siellä ENCE saa vastaansa forZen,FURIAn, MIBRin, Northin, compLexityn, Gen.G Esportsin ja Endpointin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?