Overwatch League peliliiga peruu koronaviruksen takia viisi tapahtumaa Kiinassa – osa joukkueista siirtää pelaajansa Etelä-Koreaan - Esports - Ilta-Sanomat

Peliliiga peruu tapahtumia koronaviruksen vuoksi – osa joukkueista siirtää pelaajansa Etelä-Koreaan

Shanghai Dragons -fanit saivat tällä viikolla ikävän uutisen, kun joukkueen helmikuulle ajoitettu kotitapahtuma peruttiin koronaviruksen vuoksi.

Julkaistu: 31.1. 19:37

Overwatch League on ilmoittanut peruvansa viisi Kiinassa järjestettävää tapahtumaa, jotka piti järjestää helmi–maaliskuun aikana.

Overwatch-pelin huippusarja Overwatch League (OWL) on ilmoittanut peruneensa kaikki helmi-maaliskuulle Kiinaan suunnitellut liigatapahtumat koronaviruksen vuoksi.

Viruksen vuoksi on peruttu yhteensä viisi niin sanottua kotitapahtumaa, joiden takana olivat kiinalaisjoukkueet Shanghai Dragons, Guangzhou Charge ja Hangzhou Spark. Eniten päätöksestä kärsii Guangzhou Charge, jonka oli tarkoitus järjestää kolme tapahtumaa.

OWL ei ole vielä kertonut milloin tai missä kyseisiin tapahtumiin ajoitetut liigapelit pelataan. Kiina on yksi suurimmista Overwatch-maista, joten päätös on liigan kannalta valitettava.

Kiinalaisjoukkueista vain Chengdu Hunters on vahvistanut jäävänsä Kiinaan, joskin varautuvansa tilanteeseen. Shanghai Dragons ja Guangzhou Charge ovat ilmoittaneet siirtävänsä pelaajansa toistaiseksi Etelä-Koreaan. Hangzhou Spark ei ole kertonut suunnitelmistaan.

Overwatch League ei ole esports-maailman ensimmäinen toimija, johon koronavirus vaikuttaa. League of Legends -pelin suuri Kiinan-liiga ilmoitti jo lykkäävän kauden jatkoa viruksen vuoksi.