League of Legends -pelitähti Lee “Faker” Sang-hyeok hylkäsi 7,6 miljoonan euron arvoisen sopimuksen fanien vuoksi - Esports - Ilta-Sanomat

Pelitähti hylkäsi 7,6 miljoonan euron sopimuksen fanien vuoksi

Lee ”Faker” Sang-hyeok on yksi maailman tunnetuimmista kilpapelaajista, ellei jopa tunnetuin.

Lee ”Faker” Sang-hyeok on yksi maailman tunnetuimmista kilpapelaajista, ellei jopa tunnetuin.

Julkaistu: 11.1. 11:00

”Faker” on maailmanlaajuisesti tunnettu pelitähti, joka paljasti hiljattain hylänneensä rahakkaita tarjouksia faniensa vuoksi.

League of Legendsin kolminkertainen maailmanmestari Lee ”Faker” Sang-hyeok, 23, paljasti korealaisessa tv-ohjelmassa saaneensa hyvin rahakkaita ostotarjouksia.

Radio Star -aamuohjelmassa korealaispelaaja paljasti saaneensa 7,6 miljoonan euron arvoisen tarjouksen Kiinan ammattilaissarjassa pelaavalta joukkueelta. Pohjois-Amerikasta tarjottiin puolestaan avointa shekkiä, eli Sang-hyeok olisi itse saanut määritellä arvonsa.

Ohjelmassa pelaaja kertoo kieltäytyneensä molemmista tarjouksista, koska hän ei halunnut hylätä korealaisfanejaan. Koreassa pysyminen oli myös helpompaa elämän kannalta.

Sang-hyeokin pelitaidot on noteerattu myös pelipiirien ulkopuolella. Hänen kanssaan ohjelmassa oli samaan aikaan vieraana korealaisen Super Junior -poikabändin laulaja Kim Hee-chul, joka ei saanut katsettaan irti pelitähdestä ylistäessään häntä.

Sang-hyok teki marraskuussa 2019 uuden kaksivuotisen sopimuksen nykyisen joukkueensa T1:n kanssa. Hän on pelannut joukkueessa koko ammattilaisuransa ajan eli helmikuusta 2013.

T1-legenda Sang-hyeok on LoLin kaikkien aikojen ylivoimaisesti menestynein pelaaja. Hän on myös yksi maailman tunnetuimmista esports-tähdistä, ellei jopa tunnetuin.

Tuoreimmat osastosta