Nähdäänkö helmikuussa odotettu kohtaaminen? ENCE ja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen uusi OG-joukkue osallistuvat ICE Challenge -turnaukseen - Esports - Ilta-Sanomat

Koittaako odotettu kohtaaminen helmikuussa? ENCE ja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG samaan turnaukseen

Aleksi ”Aleksib” Virolainen pelasi viimeisen ENCE-ottelunsa syyskuussa. Helmikuussa hän saattaa kohdata entisen tiimikaverinsa Sami ”xseveN” Laasasen.

Aleksi ”Aleksib” Virolainen pelasi viimeisen ENCE-ottelunsa syyskuussa. Helmikuussa hän saattaa kohdata entisen tiimikaverinsa Sami ”xseveN” Laasasen.

Julkaistu: 9.1. 19:00

Turnauksen lohkoja ei ole vielä paljastettu, mutta ENCEn ja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen uuden joukkueen ensikohtaaminen on askeleen lähempänä toteutumista.

Suomen tunnetuin Counter-Strike-joukkue ENCE ja tiimistä elokuussa potkut saanut Aleksi ”Aleksib” Virolainen nähdään helmikuun alussa ensimmäistä kertaa samassa turnauksessa.

ENCE ja Virolaisen johtama OG-joukkue kilpailevat Lontoossa 1.–6. helmikuuta pelattavassa 250 000 dollarin ICE Challenge -turnauksessa.

Turnauksen loput kuusi joukkuetta ovat Mousesports, Natus Vincere, Virtus.pro, Heroic, MAD Lions ja GODSENT, jossa pelaa Jesse ”zehN” Linjala. Joukkueista nimekkäin on maailmanlistalla toisena oleva Mousesports.

Kaksipäiväinen lohkovaihe, jossa joukkueet on jaettu kahteen lohkoon, pelataan 1.–2.2. Lohkojakoa ei ole vielä paljastettu. Pudotuspelit kestävät kolme päivää ja ne pelataan 4.–6.2.

Virolaisen elokuiset potkut olivat yksi CS-vuoden suurimmista puheenaiheista. Hänen uusi joukkueensa OG esiteltiin joulukuun alussa. Tämän jälkeen fanit ovat odottaneet kieli pitkällä joukkueiden ensikohtaamista, joka saatetaan nähdä Lontoossa.

Tuoreimmat osastosta