Overwatch-ammattilainen Chan-hyung ”Fissure” Baek sai sääntövuodosta 3000 dollarin sakot – haluaa nyt maksaa lisää - Esports - Ilta-Sanomat

Kilpapelaaja sai 3000 dollarin sakot – haluaa maksaa kolminkertaisena

Chan-hyung "Fissure" Baek haluaa nostaa sakkonsa summan 10000 dollarin. Hän on maksanut jo 3000 dollaria.

Chan-hyung "Fissure" Baek haluaa nostaa sakkonsa summan 10000 dollarin. Hän on maksanut jo 3000 dollaria.

Julkaistu: 3.12. 10:00

Overwatch-ammattilainen sai 3000 dollarin sakot, koska hän vuoti salaista liigatietoa. Summa on pelaajan mielestä liian pieni.

Overwatch-peliammattilainen Chan-hyung ”Fissure” Baek on saanut Overwatch League -sarjalta 3000 dollarin sakot.

20-vuotias korealainen vuoti kesäkuussa odotetun 2–2–2-roolilukon tulevan OWL:ään ennen neljättä liigajaksoa, joka pelattiin 25.7.–25.8. Baek oli vain hetkeä ennen sääntövuotoa ilmoittanut lopettavansa, joten hän selvisi tuolloin ilman sakkoa.

Liigaan palattuaan sakot ovat kuitenkin langenneet Baekin maksettavaksi. Seoul Dynasty -joukkueessa aiemmin pelannut Baek edustaa jatkossa Vancouver Titans -joukkuetta.

Overwatch Leaguen sääntörikkomussivulla Baekin rikepäiväksi on kirjattu 26.11. Syyksi kerrotaan luottamuksellisen liigatiedon levittäminen.

Baek kertoi viikonloppuna Twitch-lähetyksessään maksaneensa sakot jo kesällä, vaikka se rangaistus vasta nyt. Hän haluaa myös keskustella liigan edustajien kanssa sakoistaan – hän haluaa omasta tahdostaan maksaa vielä 7000 dollaria lisää.

Baek ei ole kertonut syytä, miksi hän haluaa maksaa sakot kolminkertaisena.

Liiga ei ole kertonut mitä se tekee sakkorahoilla. Esimerkiksi koripallosarja NBA puolittaa sakkorahat puoliksi pelaajayhdistyksen ja liigan välillä. Molemmat osapuolet sitten lahjoittavat rahat valitsemilleen hyväntekeväisyyskohteille.