Aleksi ”Aleksib” Virolainen rikkoi 2,5 kuukauden hiljaisuuden – ””Wow hän on hengissä” - Esports - Ilta-Sanomat

Aleksi ”Aleksib” Virolainen rikkoi hiljaisuuden – ”Wow hän on hengissä”

Aleksi ”Aleksib” Virolainen pelasi viimeisen pelinsä ENCE-paidassa syyskuun ensimmäisellä viikolla. Sen jälkeen hän on ollut hyvin hiljaa tulevaisuudestaan.

Aleksi ”Aleksib” Virolainen pelasi viimeisen pelinsä ENCE-paidassa syyskuun ensimmäisellä viikolla. Sen jälkeen hän on ollut hyvin hiljaa tulevaisuudestaan.

Julkaistu: 2.12. 16:00

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen twiitti on kerännyt hurjasti huomiota.

ENCEn Counter-Strike-joukkueesta elokuussa potkut saanut Aleksi ”Aleksib” Virolainen on rikkonut 2,5 kuukauden somehiljaisuutensa.

Virolainen twiittasi sunnuntaina kello 14.24 emojin, joka pitää suun edessä sormea pystyssä (”shhh”). Emoji on oletettavasti vihjaus häneen liitetyn OG-joukkueen odotetusta julkistuksesta.

Virolainen oli twiitannut edellisen kerran 14.9. Vihjaileva twiitti on vuorokaudessa kerännyt yli 200 vastusta, 250 uudelleentwiittausta ja yli 6000 tykkäystä.

– Wow hän on hengissä. Toivottavasti tämä meinaa sitä että oot päässyt uuten tiimiin. Odotan innolla nähä sun pelaavan taas.

– ALEKSI ELÄÄ

– VIHDOIN!

– OG?

– LETS GO BOI! En malta odottaa mille jengille tungen rahani tästä lähin.

Virolaisen tulevaisuudesta on riittänyt huhuja läpi syksyn. Lokakuussa paljastui, että hän hylkäsi miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Yhdysvalloista. Samaan aikaan alkoivat huhut, että suomalainen rakentaa CS-joukkuetta Dota 2:n kaksinkertaiselle maailmanmestarijoukkueelle OG:lle.