Hearthstone laajenee pian Descent of Dragons -lisäosalla – IS esittelee uuden lohikäärmekortin Nithoggin - Esports - Ilta-Sanomat

Hearthstone laajenee: IS esittelee uuden lohikäärmekortin

Hearthstonen pian julkaistavan lisäosan keskiössä ovat lohikäärmeet.

Hearthstonen pian julkaistavan lisäosan keskiössä ovat lohikäärmeet.

Julkaistu: 29.11. 14:00

Digitaalinen korttipeli Hearthstone laajenee 10. joulukuuta 135 uudella kortilla, joista IS esittelee nyt yhden.

Hearthstone-korttipeli laajenee 10. joulukuuta ilmestyvällä Descent of Dragons -lisäosalla, joka tuo peliin 135 uutta korttia. Descent of Dragonsin teema on nimensä mukaisesti lohikäärmeet.

Lisäosan keskiössä on lohikäärmeistä suurin, Galakrond, joka tuodaan peliin viitenä sankarikorttina. Uusi Invoke-avainsana tukee suoraan Galakrondia. Pelaajat saavat automaattisesti Galakrondin kaikki viisi versiota, kun he kirjautuvat lisäosan julkaisun jälkeen peliin ennen maaliskuun loppua.

Alkuvuodesta Rise of Shadows -lisäosalla alkanut tarinapohjainen kerronta päättyy nyt julkaistavaan lisäosaan.

Ilta-Sanomat on saanut esiteltäväksi yhden Shamaanin uusista korteista: Nithoggin. Kuusi manapistettä maksavalla lohikäärmekortilla on viisi elämäpistettä ja se tekee vahinkoa myös viiden pisteen edestä.

Nithogg tuo hetkeksi turvaa omalle sankarille, mutta harvemmin sitä kannattaa käyttää tappiolla ollessa.

Nithogg tuo hetkeksi turvaa omalle sankarille, mutta harvemmin sitä kannattaa käyttää tappiolla ollessa.

Nithoggia käyttäessä se luo pelilaudalle lohikäärmeen lisäksi kaksi munaa (0/3-tilastoilla), jotka seuraavalla vuorolla kuoriutuvat 4–4-vahvuisiksi Drake-lohikäärmeiksi. Rush-avainsanan vuoksi kuoriutuneet lohikäärmeet saavat iskeä vielä samalla vuorolla vastustajan kätyreitä, mutta ei sankaria.

Korttia on hyvä käyttää johtoasemassa, mutta takaa-ajajana siitä ei ole oikein iloa. Kahden munan yleisidea on saada vastustaja iskemään niihin oman sankarin sijaan. Nithogg toimii hyvin yhdessä esimerkiksi Bloodlustin ja Vessinan kanssa.