ENCEn CS:GO-hopea näkyi heti HLTV-rankingissa – nousi neljä sijaa kymmenenneksi - Esports - Ilta-Sanomat

ENCEn hopea näkyi heti – nousi top 10:een CS-rankingissa

Jere ”sergej” Salon edustama ENCE nousi listalla tuoreen hopeasijan seurauksena.

Jere ”sergej” Salon edustama ENCE nousi listalla tuoreen hopeasijan seurauksena.

Julkaistu: 26.11.2019 10:57

Counter-Striken maailmanlistan kärjessä ei nähty muutoksia, mutta kärkikymmenikkö sai kaksi uutta nimeä. Toinen niistä on suomalainen ENCE.

Suomalainen ENCE-joukkue on noussut neljä sijaa HLTV:n ylläpitämällä Counter-Striken maailmanlistalla. ENCE oli vielä viikko sitten sijalla 14, mutta maanantai-iltana päivittyneellä listalla suomalaisjoukkue on 10:s.

ENCE sijoittui viikonloppuna toiseksi Kiinassa pelatussa CS:GO Asia Championships (CAC) -turnauksessa. Voittoa juhlinut Mousesports on listalla nyt kahdeksas (+4 sijaa).

Listan seitsemän parhaan joukkueen sijoitukset eivät ole muuttuneet, mutta kärkinimi Astralis on kasvattanut johtoaan toisena olevaan Evil Geniusesiin. Sijoilla 8.–15. on sen sijaan nähty suuria muutoksia: NiP, AVANGAR, Na`Vi, FURIA ja G2 ovat kaikki tippuneet listalla.

Eniten listalla nousi tällä viikolla kiinalaisjoukkue TYLOO, joka on nyt sijalla 19. Viikko sitten sijoitus oli 26. Joukkue ylsi CAC-turnauksessa välieriin kaataen G2:n ja MIBRin.

Suomalaispelaajan Otto ”ottoNd” Sihvon edustama CR4ZY on listalla 17:s, Jesse ”zehN” Linjalan GODSENT 23:s ja suomalaisjoukkue HAVU 29:s. CR4ZYn sijoitus ei muuttunut, GODSENT putosi yhden sijan ja HAVU peräti kaksi.

Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Tuoreimmat osastosta