Huhu: Tässä on Aleksi ”Aleksib” Virolaisen uuden Counter-Strike-joukkueen OG:n viimeinen pelaaja - Esports - Ilta-Sanomat

Huhu: Aleksi Virolaisen uuteen joukkueeseen todellinen yllätysnimi

Aleksi Virolaisen (oikealla) rakenteilla olevan joukkueen viimeinen pelaaja on puolalainen Mateusz "mantuu" Wilczewski, joka kilpaili Helsingissä helmikuussa 2019.

Aleksi Virolaisen (oikealla) rakenteilla olevan joukkueen viimeinen pelaaja on puolalainen Mateusz "mantuu" Wilczewski, joka kilpaili Helsingissä helmikuussa 2019.

Julkaistu: 22.11. 10:11

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen huhutun uuden joukkueen viimeinen pelaaja on melko tuntematon nimi, uutisoi ranskalainen 1PV.

Dota 2:ssa menestyneen OG-organisaation huhuttu Counter-Strike-kokoonpano on löytänyt viimeisen pelaajansa, huhuaa 1PV. OG:n joukkuetta rakentaa ENCEstä elo-syyskuun vaihteessa potkittu Aleksi ”Aleksib” Virolainen.

Ranskalaismedian mukaan OG:n viides pelaaja on puolalainen Mateusz ”mantuu” Wilczewski, joka edustaa tällä hetkellä ALTERNATE aTTaX -joukkuetta. Tarkkuuskivääripelaaja Wilczewski on joukkueen tuntemattomin pelaaja: Hänellä ei ole kokemusta yhdestäkään niin sanotusta ykköstason turnauksesta.

Wilczewskiä ennen tiimiin on yhdistetty 18-vuotias suomalaislupaus Elias ”Jamppi” Olkkonen ja bulgarialainen Valentin ”poizon” Vasilev. Olkkosen nimi unohdettiin väitteiden mukaan peliuran varhaisemmilta vaiheilta paljastuneiden huijausepäilyjen vuoksi. Vasilev puolestaan teki rahakkaan sopimuksen amerikkalaisen compLexity-joukkueen kanssa.

OG:n CS-tiimiin on yhdistetty Virolaisen lisäksi jo pidemmän aikaa ranskalainen Nathan ”NBK-” Schmitt, tanskalainen Valdemar ”valde” Bjørn Vangså ja jordanialainen Issa ”ISSAA” Murad.

Virolaisella, Schmittillä, Vangsålla ja Muradilla on kaikilla voimassa olevat sopimukset nykyisten joukkueiden kanssa. He kaikki ovat olleet sivussa pelaavasta kokoonpanosta jo hetken aikaa.