Suomalaiset Jesse ”zehN” Linjala (GODSENT) ja Otto ”ottoNd” Sihvo (CR4ZY) menestyivät viikonloppuna Counter-Strike-kentillä – tuloksena kultaa ja pronssia - Esports - Ilta-Sanomat
Kuvituskuva

Viikonloppu oli suomalaisille hyvä CS:ssä – mestaruus ja välieräsija

GODSENT juhli Ukrainassa CS-voittoa. Jesse ”zehN” Linjala istuu keskellä eturiviä

GODSENT juhli Ukrainassa CS-voittoa. Jesse ”zehN” Linjala istuu keskellä eturiviä

Julkaistu: 18.11. 20:05

Jesse ”zehN” Linjalan edustama joukkue nappasi viikonloppuna CS-kultaa Ukrainasta.

Counter-Strike-kentillä nähtiin viikonloppuna suomalaismenestystä kahdessa eri turnauksessa, kun tuloksena oli kultaa ja välieräsijoitus.

Jesse ”zehN” Linjalan edustama eurooppalaisjoukkue GODSENT voitti Ukrainassa pelatun WePlay! Forge of Masters Season 2 -turnauksen. Aiemmin SMASH-organisaatiota edustanut joukkue debytoi turnauksessa GODSENT-paidassa.

GODSENT voitti matkalla mestaruuteen ForZen, Team GamerLegionin, Gambit Youngstersin ja Tricked Esportin. Linjalan joukkue ei hävinnyt turnauksessa yhtään karttaa.

Toisella puolella maailmaa Otto ”ottoNd” Sihvon joukkue CR4ZY puolestaan ylsi välieriin DreamHack Open Atlanta -turnauksessa. CR4ZY pelasi turnauksen Thomas ”Thomas” Uttingin kanssa, joka korvasi lyhyellä varoitusajalla Nestor ”LETN1” Tanićin.

CR4ZY voitti B-lohkon kaatamalla Chaos Esports Clubin ja INTZ eSportsin, mutta välierissä vastaan asettunut Heroic oli liian kova vastus. Heroic voitti lopulta koko turnauksen.

Linjala ja GODSENT saivat turnausvoitosta 50 000 dollaria (~45 000 €). CR4ZYn välieräsijoitus oli 10 000 dollarin (~9000 €) arvoinen.