Toisessa ja kolmannessa erässä HAVU iski vielä yhteensä kolme maalia, voittaen avauspelin 4–0-tuloksella. - Esports - Ilta-Sanomat
Kuvituskuva

Ylijuoksu ja jatkoaikatrilleri – IS Cupin finaali jatkuu 1–1-tilanteesta kello 16.20

HAVU-pelaaja Tuukka ”FlyerKungen” Kuha teki finaalin avauspelissä kaksi maalia.

HAVU-pelaaja Tuukka ”FlyerKungen” Kuha teki finaalin avauspelissä kaksi maalia.

Julkaistu: 16.11. 15:37

HAVU Gamingin ja Delusionin välinen IS Cup 4 -finaalin sarjatilanne on tasan 1–1. Paras seitsemästä -finaali jatkuu noin kello 16.20.

IS Cup 4:n NHL 20 -finaalia pelataan parhaillaan Helsingissä järjestettävässä GameXpo-tapahtumassa. Panoksena on Suomen parhaan 6vs6-änäritiimin titteli.

HAVU Gamingin ja Delusionin välisen paras seitsemästä -finaalin ensimmäinen peli oli todellinen ylijuoksu: HAVU siirtyi 11 minuutin kohdalla 1– 0-johtoon. Toisessa ja kolmannessa erässä HAVU iski vielä yhteensä kolme maalia.

Toinen peli oli huomattavasti tasaisempi, kun jatkoajalle siirryttiin 1–1-tilanteessa. Delusionin 2–1-voittomaali syntyi jatkoajalla 13 minuutin jälkeen.

Yllättävä laukaus tasoitti finaalisarjan:

Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Finaalin kolmas peli alkaa noin kello 16.20. Vajaan tunnin mittaisen tauon aikana lavalla ohjelmasta vastaavat tubettajat Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali. joiden show’ta voi seurata alta löytyvän artikkelin kautta.

Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.