Tässäkö vahvistus megatiimin CS-suunnitelmille? Kapteeniksi yhdistetty Aleksi ”Aleksib” Virolainen - Esports - Ilta-Sanomat

Saatiinko meganimen CS-suunnitelmille vahvistus? Kapteeniksi huhutaan Aleksi ”Aleksib” Virolaista

Aleksi ”Aleksib” Virolainen on istunut ENCEn vaihtopenkillä syyskuun ensimmäisen viikon jälkeen.

Aleksi ”Aleksib” Virolainen on istunut ENCEn vaihtopenkillä syyskuun ensimmäisen viikon jälkeen.

Julkaistu: 17.11. 10:33

Maailmanmestariorganisaation OG:n suunnitelmista laajentaa Counter-Strike-kentille on huhuttu jo hetken aikaa.

Dota 2:n kaksinkertaisen maailmanmestarijoukkueen OG:n on syksyn aikana huhuttu laajentavan Counter-Strikeen. Tiimikapteeniksi on skekuloitu ENCE-tähti Aleksi ”Aleksib” Virolaista.

Nyt OG:n CS-suunnitelmille on saatu eräänlainen vahvistus, sillä Tanskan yritysrekisteriin on ilmestynyt OG CS:GO -niminen yritys. Firma on OG:n tytäryhtiö.

Asiasta kertoi Twitterissä tanskalaisen TV2 Zulu -kanavan selostaja Niels ”rizc” Topp, joka on tuttu nimi CS-piireissä. OG ei ole missään vaiheessa kommentoinut huhuja.

Molempien yritysten omistajiksi on listattu Dota 2 -pelaajat Johan ”n0tail” Sundstein ja Sébastien ”Ceb” Debs. Suomalaiset Jesse ”JerAx” Vainikka ja Topias ”Topson” Taavitsainen kuuluvat myös Dota-joukkueeseen.

OG:n CS-tiimiin on yhdistetty Virolaisen lisäksi ranskalainen Nathan ”NBK-” Schmitt, tanskalainen Valdemar ”valde” Bjørn Vangså ja jordanialainen Issa ”ISSAA” Murad.

Tiimin viimeiseksi pelaajaksi on huhuttu muun muassa Elias ”Jamppi” Olkkosta ja Valentin ”poizon” Vasilev. Vasilev on jo hyväksynyt compLexity-joukkueen rahakkaan tarjouksen, kun taas Olkkosen nimi on kuulemma unohdettu hänen pelitaustansa vuoksi.