Delusion on IS Cupin altavastaaja – lähtee pelaamaan finaaleihin puhtaalla pelillä - Esports - Ilta-Sanomat

Delusion lähtee IS Cupiin voittamaan – ”Tiedetään, miten he tykkäävät pelata”

Perttu ”Beniitto” Kemppainen pelasi aiemmin Symphony-joukkueessa. Nyt hän tavoittele Delusionin kanssa IS Cupin mestaruutta.

Julkaistu: 14.11.2019 19:55

Delusion eteni IS Cupin neljän parhaan joukkoon puhtaalla pelillä. GameXpossa vastaan asettuu hallitseva mestari Filadelphia.

Ilta-Sanomat ja NHLGamer toteuttavat yhteistyössä IS Cup 4 -turnauksen, jossa etsitään Suomen parasta 6vs6-joukkuetta NHL 20 -pelissä. 5000 euron turnausta sponsoroivat PlayStation, Prisma Gaming ja Alpro.

Neljän joukkueen finaalit pelataan GameXpo-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 15.–16. marraskuuta. Voitosta kilpailevat HAVU Gaming, Filadelphia, Butterfly Effect ja Delusion.

Turnauksen selvät altavastaajat ovat Butterfly Effect sekä Delusion, jonka pelaaja Perttu ”Beniitto” Kemppainen kertoo IS:lle tiimin lähtevän GameXpoon hyvin mielin.

– Tähän mennessä pelit ovat sujuneet hyvin, sillä ilman tappioita ollaan menty toistaiseksi.

Kemppainen odottaa viikonlopulta tiukkoja ja vähämaalisia pelejä. Välierissä Delusion ottaa mittaa IS Cupin hallitsevasta mestarista ja tämän vuoden SM-hopeajoukkueesta, Filadelphiasta.

– Välierävastus on kova, mutta tiedetään hyvin, miten he tykkäävät pelata, joten eiköhän siitä tasainen sarja tule.

Mahdollinen finaalivastustaja on ennakkosuosikki HAVU Gaming tai SM-pronssimitalisti Butterfly Effect. Kumpikaan joukkue ei pelota Delusionin kuusihenkistä porukkaa

– Voitamme IS Cupin, koska olemme paras joukkue.

Joukkueen pelaajista Kemppainen mainitsee erikseen Joakim ”Joukkiii” Nyholmin – porvoolainen osaa kuulemma ”tehdä nättejä maaleja”.

Delusion:

  • Tuukka “KingOfApes_” Röpelinen, Nurmijärvi

  • Joakim “Joukkiii” Nyholm, Porvoo

  • Perttu “Beniittto” Kemppainen, Kajaani

  • Ilmari “iilmarii” Töyrylä, Espoo

  • Janne “Janzuh” Nyqvist, Riihimäki

  • Casper “ICappeI” Lundgren, Göteborg (Ruotsi)

IS Cup 4:n ratkaisupelit GameXpossa perjantaina ja lauantaina. Turnausta voi seurata paikan päällä, Twitchistä tai osoitteesta is.fi/esports.