GameXpo viikonloppuna Helsingissä – näin näet Arttu Lindemanin ja Jaakko Parkkalin änärishow'n - Esports - Ilta-Sanomat

Lindeman ja Parkkali GameXpoilla lauantaina – näin näet tubetähtien änärishow'n

Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali vetävät lauantaina yhteisen änärishow’n. Aino ”Aippa” Lehtimäki (Helsinki REDS) on yksi tapahtuman striimaajista.

Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali vetävät lauantaina yhteisen änärishow’n. Aino ”Aippa” Lehtimäki (Helsinki REDS) on yksi tapahtuman striimaajista.

Julkaistu: 13.11. 17:47

GameXpon ohjelmasta löytyy useiden kilpapeliturnausten lisäksi muun muassa striimaajia ja tubetähdien yhteisshow.

GameXpo-pelimessut valtaavat Helsingin Messukeskuksen viikonloppuna. IS Streamcorner on tapahtumassa paikan päällä omalla pisteellään, jossa pelataan muun muassa IS Cup 4:n finaalit.

IS Streamcornerissa on kymmenen striimaajaa: FinRoarr, aippa, Nurmion, MrTuomo, Chimmtv, Alealel, Bells, navixdaking, tomi_iii & myst1s. Striimaajien aikataulut on nähtävillä jutun lopusta.

Lauantaina Streamcornerin Twitch-kanavalta nähdään tubetähtien Arttu Lindemanin ja Jaakko Parkkalin yhteinen änärishow kello 15–16. Muuten kanavalta voi seurata IS Cupin finaalipelejä.

IS Cup 4 -finaaleissa Suomen neljä kovinta änärijoukkuetta ottavat yhteen 6vs6-pelitilassa. Välierät pelataan perjantaina ja mitalipelit lauantaina.

IS Streamcornerin lähetys GameXposta:

Jos lähetys ei näy yllä, katso se täältä.

GameXpossa on IS Streamcornerin ja IS Cupin ohella muutakin toimintaa. Esimerkiksi perjantaina pelataan Telian Counter-Strike-sarjan toisen kauden finaalit. HAVU Akatemiassa etsitään perjantaina ja lauantaina seuraavia kilpapelilupauksia – uusi akatemiajoukkue selviää sunnuntaina.

Tapahtuman erikoisuus on toista kertaa järjestettävä jopa 1000 pelaajan PlayerUnknown’s Battlegrounds -turnaus, johon voivat osallistua kaikki paikan päälle saapuvat vähintään 16-vuotiaat. Cosplayn SM-kisat järjestetään sunnuntaina.

Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.