Suomalaisjoukkueet ENCE ja HAVU Gaming paransivat sijoituksiaan – Astralis palasi HLTV:n Counter-Strike -rankingin kärkeen - Esports - Ilta-Sanomat

CS-rankingin ykkösnimi vaihtui – suomalaiset paransivat sijoituksiaan

Lasse ”ZOREE” Uronen (vasemmalla) pelaa HAVUssa, Aleksi ”allu” Jalli edustaa ENCEä.

Lasse ”ZOREE” Uronen (vasemmalla) pelaa HAVUssa, Aleksi ”allu” Jalli edustaa ENCEä.

Julkaistu: 12.11. 14:48

Astralis palasi odotetusti Counter-Striken maailmanlistan kärkeen. Suomalainen HAVU paransi sijoitustaan muutaman pykälän.

HLTV:n ylläpitämän Counter-Striken maailmanlistan kärkinimi on vaihtunut, kun Astralis nousi viikonlopun dominoivalla IEM: Beijing -turnausvoitolla takaisin kärkisijalle.

Lokakuun loppupuolella amerikkalainen Evil Geniuses päätti Astraliksen ja Team Liquidin 1,5 vuotta kestäneen valtajakson. Piikkipaikalla amerikkalaisjoukkue viihtyi kuitenkin vain kaksi viikkoa.

Astraliksen ja EG:n jälkeen listalla ovat Fnatic, Liquid ja Team Vitality, jotka säilyttivät viime viikon sijoituksensa. Pekingissä viikonloppuna toiseksi yltänyt 100 Thieves on noussut kuudenneksi.

Eniten listalla on pudonnut tällä viikolla Major-hopeamitalisti AVANGAR, jonka kuudes sija on vaihtunut yhdeksänteen.

Listan molemmat suomalaisjoukkueet ovat parantaneet sijoitustaan. ENCEn sijoitus on parantunut pykälällä (#13), HAVUn kolmella (#27). HAVUn sijoitus oli elokuun lopulla 36:s.

Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

ENCEssä pelaavat Aleksi ”allu” Jalli, Jere ”sergej” Salo, Jani ”Aerial” Jussila, Sami ”xseveN” Laasanen ja Miikka ”suNny” Kemppi. Tiimiä valmentaa Slaava ”Twista” Räsänen.

HAVUn muodostavat Eetu ”sAw” Saha, Olli ”sLowi” Pitkänen, Lasse ”ZOREE” Uronen, Joonas ”doto” Forss ja Aaro ”hoody” Peltokangas. Lokakuussa joukkueen valmentajana aloitti Taneli ”disturbed” Veikkola.