18-vuotias suomalainen Fortnite-tähti sai huipputarjouksen – vanhemmat tukena: ”Tämä on hänen unelmansa”

Julkaistu:

FORTNITE
18-vuotiaan Konsta Kauppisen tavoite on pelata ensi vuoden MM-kisoissa.
Suomalainen Fortnite-ammattilainen Konsta ”kaxie” Kauppinen on liittynyt tunnettuun Team Atlantis -organisaatioon.

18-vuotias Kauppinen on yksi Suomen menestyneimmistä Fortnite-pelaajista. Edellisellä Fortnite Championship Series -kaudella hän ylsi Lassi ”BELAEU” Kallion ja Kevin ”Tohaj” Batičin kanssa neljänneksi Euroopan-sarjassa.

Juuri alkaneelle kaudelle tiimiä on vahvistanut Martin ”MrSavage” Foss Andersen, kun edelliskaudesta poiketen nyt pelataan neljän hengen joukkueina. Nelikolta odotetaan kärkisijoja.

Atlantiksen julkaisemalla esittelyvideolla vieraillaan Kauppisen kotona Kajaanilla. Videolla hän kertoo kilpauransa alusta, josta on nyt vuosi. Ääneen pääsevät lisäksi Kauppisen vanhemmat, jotka tukevat poikansa pelaamista.

– Kun Konsta alkoi pelaamaan enemmän ja kehittymään, niin pyysin häntä kertomaan pelistä. Hän kertoi, mistä pelissä on kyse hyvällä tavalla, niin että ymmärsin. Huomasin hänen olevan vakavissaan tämän suhteen. Hän sanoi, että tämä on hänen unelmansa juuri nyt, kertoo Kauppisen äiti videolla.

Kauppinen kertoo ymmärtäneensä Atlantis-tarjouksesta, että hän voi muuttaa harrastuksen ammatiksi. Pelaamisen ohella Kauppinen harrasta rumpujen soittamista ja tennistä. Vuoden 2020 tavoite on päästä MM-kisoihin.Team Atlantista on edustanut aiemmin muun muassa pelin tunnetuimpiin nimiin lukeutuva Dmitri ”Mitr0” Van de Vrie. joka tosin jätti organisaation syyskuussa oltuaan tyytymätön sopimukseensa. Somekohun seurauksena Atlantis suostui purkamaan sopimuksen.