Nyt harjoitellaan kovaa: ENCEn seuraavaan turnaukseen 5 viikkoa

Julkaistu:

COUNTER-STRIKE
ENCEn seuraavaa CS-turnaus on marraskuun lopulla Kiinassa, missä kisataan noin 225 000 euron pääpalkinnosta.
Suomen menestyneimmän ja tunnetuimman Counter-Strike-joukkueen ENCEn seuraavaa virallista turnausta saadaan odottaa yli kuukausi.

ENCE ei osallistu 21.–27. lokakuuta pelattavaan seuraavaan suureen StarSeries & i-League CS:GO Season 8 -turnaukseen. Turkissa pelattavaan turnaukseen osallistuu 16 joukkuetta. ENCE voitti kyseisen turnauksen vuosi sitten.


ENCEn seuraava turnaus on vasta 21.–24. marraskuuta pelattava CS:GO Asia Championships 2019. Tämä on myös listattu joukkueen kotisivuilla seuraavaksi turnaukseksi.

Shanghaissa pelattavaan turnaukseen osallistuu kahdeksan joukkuetta. ENCEn lisäksi voittoa tavoittelevat brasilialainen MIBR, amerikkalainen Evil Geniuses, kazakstanilainen AVANGAR ja kiinalainen TyLoo. Isäntämaan toinen edustaja tulee karsinnoista. Lisäksi kaksi kansainvälistä tiimiä saa vielä kutsun.

Pelit alkavat Shanghaissa kahdella neljän joukkueen lohkolla. Lohkovoittaja jatkavat välieriin, toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet puolivälieriin. Palkintopotti on puoli miljoonaa dollaria (noin 453 500 euroa). Voittajan osuus potista on puolet.

ENCE ilmoitti yllättäen elokuussa Miikka ”suNny” Kempin korvaavan syyskuussa Aleksi ”Aleksib” Virolaisen. Vaihdoksen jälkeen ENCE on kilpaillut kolmessa turnauksessa.
Uuden kokoonpanon Moskovassa pelattu debyyttiturnaus BLAST päättyi viidenteen sijaan. Viidestä ottelusta ENCE voitti yhden, pelasi kaksi tasan ja hävisi kahdesti.


Joukkueen toinen koitos ESL One New York -turnauksessa ei vakuuttanut faneja. Kolmesta ottelusta tuloksena oli yksi voitto (2–0 eUnited), ja turnaus päättyi kahteen tappioon lainapelaajalla pelannutta G2 Esportsia vastaan.

New Yorkista joukkue matkasi suoraan DreamHack Masters Malmö -turnaukseen. ENCE voitti avausottelussa 16–7-tuloksella Fnaticin, mutta hävisi sen jälkeen uusilla kokoonpanoilla debytoineelle Vitalitylle (1–2) ja FURIAlle (0–2). Suomalaisten kaatama Fnatic voitti lopulta koko turnauksen.
Malmö-reissun päätyttyä joukkueen kapteeni Aleksi ”allu” Jalli twiittasi joukkueen vielä näyttävän vihaajilleen.
Pitkän tauon jälkeen ENCEllä on Shanghaissa todellinen näytön paikka faneille, kun joukkue on siihen mennessä ehtinyt harjoitella yhdessä jo pidemmän aikaa.

ENCEssä pelaavat Jallin ja Kempin lisäksi Sami ”xseveN” Laasanen, Jani ”Aerial” Jussila ja Jere ”sergej” Salo. Joukkuetta valmentaa Slaava ”Twista” Räsänen. Joukkue on HLTV:n maailmanlistalla kahdeksas.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt