CS:n suosikkikartta uudistui – näin pääset heti pelaamaan uutta Cachea

Julkaistu:

CS:GO
Cache-kartan uusi versio on nyt ladattavissa Counter-Strikeen. Vielä ei ole tietoa milloin uusittu versio lisätään pelin aktiiviseen karttavalikoimaan.
Counter-Striken turnauskarttoihin pitkään kuuluneen Cachen uudistettu versio julkaistiin eilen torstaina. Alun perin vuonna 2013 julkaistun kartan uutta versiota on työstetty kesästä 2018 asti.
Uudistettuun Cacheen pääsee toistaiseksi käsiksi CS:n työpajan [Workshopin] kautta, johon voi kuka tahansa ladata omia karttojaan. Kartan lataaminen vaatii kirjautumisen Steam-tilille.
Kartan suurimmat muutokset:
  • A-pommipaikka: Keskellä pommipaikkaa oleva punainen kontti on vaihtunut ajoneuvoksi. Poliisit ovat saaneet lisää suojaa auton läheisyyteen, ja näkyvyys pommipaikalle on parempi.
  • B-pommipaikka: Pommipaikalle on lisätty useita reunuksia, joille voi kiivetä. Tämä vaikeuttaa terroristien hyökkäämistä. Putkihuoneen katto on poistettu, joten sieltä voi heittää kranaatteja esimerkiksi keskustaan.
  • Kartan keskikohta: ”Zetaan” on lisätty ikkuna, josta poliisit voivat pitää keskustaa. Poliisit voivat myös hyppiä entistä helpommin terroristipäädyssä olevan katoksen päälle.
  • ”B-halli”: Seinien materiaaleja on muutettu niin, että niistä voi ampua jonkin verran lävitse.
Cachen uudistetusta versiosta vastaavat alkuperäisen version luoneet Shawn ”FMPONE” Snelling ja entinen ammattilaispelaaja Salvatore ”Volcano” Garozzo.

Näin uudessa Cachessa voi heitellä kranaatteja:Vielä ei ole tietoa, milloin Cache lisätään osaksi CS:n aktiiviseen karttavalikoimaan, johon se kuului vielä maaliskuuhun asti. Silloin kartta korvattiin Vertigolla. Oletettavasti Cache löytää kuitenkin ennemmin tai myöhemmin tiensä takaisin turnauksiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt