Suomen Fortnite-tähti sai ympärilleen huippujoukkueen

Julkaistu:

FORTNITE
Lassi ”BELAEU” Kallion johtamassa Fortnite-joukkueessa pelaavat miljoonien fanittama 14-vuotias norjalainen sekä tuore Euroopan-mestari.
Suomen menestynein Fortnite-pelaaja Lassi ”BELAEU” Kallio on vahvistanut tulevan kilpakauden tiimikaverinsa. Kallio on saanut rinnalleen todella kovia nimiä

Kallion kolmesta rinnalla pelaavasta tunnetuin on vasta 14-vuotias norjalainen Martin ”MrSavage” Foss Andersen (NRG Esports), jolla on miljoonia faneja. Trio-pelitilan Euroopan-mestaruuden juuri voittanut itävaltalainen Thomas ”Tschinken” Hörak (E11 Gaming) on myös remmissä mukana. Nelikon täydentää Kallion pitkäaikainen pelikaveri Kevin ”Tohaj” Batič (G2 Esports).
  • Fortnite on poikkeuksellinen peli, sillä siinä perinteinen joukkueformaatti ei päde. Kilpaformaatteja on useampi: Soolo, pari, trio ja squad, jossa tiimi muodostuu neljästä pelaajasta
  • Esimerkiksi Kallio kuuluu yksin HREDSiin, mutta Andersenin edustamassa NRG:ssä on esimerkiksi neljä muuta pelaajaa. Näin ollen Kallio on hakenut peliseuraa muista tiimeistä.
  • Eri pelimuodot vaativat erilaisia pelitapoja, mikä on johtanut sekakokoonpanoihin. Toiset pärjäävät hyvin parin kanssa, mutta kun sekaan lisätään yksi pala lisää, voi pakka levitä.
Koska kaikki neljä pelaajaa kuuluvat eri organisaatioihin, he pelaavat myös turnauksissa omien tiimiensä alaisuudessa. Tämän vuoksi nelikko tuskin tulee keksimään erillistä joukkuenimeä turnauksia varten.

Suomalaistähden, Andersenin, Batičin ja Hörakin muodostama nelikko on yksi Euroopan mielenkiintoisimmista tällä hetkellä. Pian alkavalla kilpakaudella se kuuluu voittajasuosikkeihin.
Kallio nousi Fortniten terävimpään kärkeen keväällä, kun hän varmisti ensimmäisten joukossa paikkansa MM-kisoihin. Heinäkuun MM-sooloturnauksessa Kallio oli 17:s. Syksyn trio-turnauksissa hän menestyi erinomaisesti: Kallion, Batičin ja Konsta ”kaxiee” Kauppisen trio oli Euroopan-sarjassa neljäs. Pian turnauksen jälkeen tiet Kauppisen kanssa erosivat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt