Aleksi ”Aleksib” Virolaisen uusi joukkue paljastui – mukaan suomalainen huippulupaus, taustalla meganimi

Julkaistu:

CS:GO
Aleksi Virolaisen ja Elias Olkkosen joukkue edustaa Dota 2 -pelin kaksinkertaista maailmanmestaria OG:ta, sanoo 1PV:n tunnettu ranskalaistoimittaja.
ENCEstä potkut elokuussa saaneen Counter-Strike-tähden Aleksi ”Aleksib” Virolainen uusi rakenteilla oleva joukkue on suuntaamassa yllättävään organisaatioon, kirjoittaa 1PV:n ranskalaistoimittaja Guillaume ”neL” Canelo.

Canelo, joka on aiemmin tuonut julkisuuteen useita isoja kokoonpanomuutoksia, sanoo Virolaisen ja Vitalitysta potkut saaneen Nathan ”NBK-” Schmittin perustaman projektin olevan päätymässä OG-organisaatioon.

OG on Dota 2 -pelin kaksinkertainen maailmanmestari vuosilta 2018–19. OG:n Dota-joukkueessa pelaavat suomalaiset Jesse ”JerAx” Vainikka ja Topias ”Topson” Taavitsainen. Organisaatio on Dotan menestynein.
Virolaisen ja Schmittin rinnalla pelaisivat Canelon mukaan North-joukkueen tanskalaispelaaja Valdemar ”valde” Bjørn Vangså, HellRaisers-tiimin jordanialainen Issa ”ISSAA” Murad sekä suomalaisen SJ Gamingin superlupaus Elias ”Jamppi” Olkkonen, joka täytti heinäkuussa 18 vuotta.

Olkkonen on yksi Suomen lupaavimmista pelaajista. CS:n ykkössivusto HLTV kirjoitti Olkkosesta elokuussa pitkän artikkelin, jossa hänestä povattiin tulevaisuuden supertähteä. Olkkonen on pelannut SJ Gaming -joukkueessa puolitoista vuotta.

Canelon mukaan OG:n uudella joukkueella olisi jo paikat ensi vuoden BLAST- ja ESL Pro Tour -sarjoihin, mutta toistaiseksi on epäselvää, mitä tämä käytännössä tarkoittaisi. Canelon paljastusta tukee toisen tunnetun vuotajan Jared ”DeKay” Lewisin paljastus, että North olisi hankkimassa Vangsån tilalle René ”cajunb” Borgia.

Canelon ja Lewisin väitteitä tukee vielä OpTic-valmentaja Casper ”ruggah” Due, joka ilmoitti myöhään sunnuntaina Borgin jättäneen OpTicin vain vuorokausi ennen EPL-liigan alkua.
ENCE-tähti Virolaisen uudesta tiimistä on liikkunut huhuja nyt hetken aikaa. Schmittin mukana olo on vahvistettu jo hetken aikaa sitten, mutta silloin kaksikon oletettiin suuntaavan 100 Thieves -organisaatioon. Yksikään mainituista pelaajista ei ole kommentoinut huhua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt