Telian CS-liigaan iso muutos: Kaikki pelit suorana Twitchistä ja Ruudusta, tv-ottelu Jimiltä

Julkaistu:

ESPORTS
Telia Esports Seriesin toista kautta voi seurata Twitchin lisäksi muun muassa Ruudusta ja Jim-tv-kanavalta.
Telia Esports Seriesin perjantaina 4. lokakuuta alkavaa toista Counter-Strike-liigakautta voi seurata neljästä eri lähetyskanavasta, ilmoittaa Telia.

Kevätkaudesta poiketen kaikki ottelut näytetään nyt suorana. Pelejä voi katsoa tiistaisin ja torstaisin Twitchistä, Ruutu-palvelusta sekä sarjan kotisivuilta.

Perjantai on viikon päälähetyspäivä, jolloin sarjaa voi seurata lisäksi Nelosen Jim-tv-kanavalta. Tv-lähetys alkaa perjantaisin kello 23. Keväällä otteluita pystyi seuraamaan Mtv:ltä ja Subilta.

Juontajana jatkaa tubetähti Jaakko Parkkali, kun taas some-persoona Karoliina Tuominen siirtyy suorien lähetyksien reportteriksi. Asiantuntijana aloittaa Kalle ”gaLezki” Kareinen ja pääselostajana jatkaa Teemu ”wabbit” Hiilinen.

Telian esports-tiimin Niklas Segercrantz kertoo tuotantotiimin tehneen muutoksia lähetyksiin, jotta myös ummikkojen on helpompi ymmärtää CS:ää.

Hallitseva mestari ENCE ei ole mukana kakkoskaudella. Liigavoitosta kilpailevat syksyllä HAVU Gaming, Helsinki REDS, SJ Gaming, KOVA Esports, Menace, Veto, Ajuri ja Hukka.

40 000 euron sarjan finaalit järjestetään Marraskuun puolivälissä GameXpo-tapahtuman yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa.

Ilta-Sanomat sekä Ruutu- ja Jim-brändien isäntä Nelonen ovat osa samaa Sanoma-konsernia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt