Suomalainen Fortnite-kaksikko hurjassa iskussa: Kärkisijoja ja palkintorahaa sataa

Julkaistu:

FORTNITE
Fortniten MM-kisoissa menestynyt Lassi ”BELAEU” Kallio on napannut useita huippusijoja trioturnauksissa yhdessä toisen suomalaisen ja slovenialaispelaajan kanssa.
Heinäkuun lopulla Helsinki REDS -joukkueen Lassi ”BELAEU” Kallio ylsi 17. sijalle Fortniten MM-kisojen sooloturnauksessa. 22-vuotias sai suorituksesta noin 100 000 euroa.

Kallio jatkoi huippusuorituksia myös kisojen jälkeen. Sooloturnausten lisäksi hän on kilpaillut menestyksekkäästi trioturnauksissa yhdessä suomalaisen Konsta ”Kaxie” Kauppisen ja G2-joukkueen slovenialaispelaajan Kevin ”Tohaj” Baticin kanssa.
Viiden viikon aikana kolmikko on kilpaillut kahdessa eri sarjassa ja yhteensä yhdeksässä turnauksessa. Sarjoista tärkeämpi on Trio Championship Series (TCS), jossa kolmikko on ollut hurjassa iskussa.

Ensimmäisellä TCS-viikolla tiimi jäi sijalle 38, mutta sitä seuraavilla viikoilla he olivat sijoilla 4, 3, 5 ja 4. Kolmikko oli TCS:n Euroopan-karsintasarjan toiseksi paras joukkue.Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Palkintorahaa kolmikko on voittanut trioturnauksista yhteensä 100 200 dollaria eli noin 91 000 euroa. Mikäli summa jaetaan tasan kaikkien osapuolten kesken, niin on jokaisen osuus noin 30 000 euroa.

Kallion ja Kauppisen trio on ollut tähän mennessä Euroopan toiseksi menestynein:


Trio Championship Series -sarja päättyy tällä viikolla finaaleihin, johon on valittu parhaiten kaudella pärjänneet. Kallio, Kauppinen ja Batic tavoittelevat voittoa perjantaista sunnuntaihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt