ENCE hylkää Telian CS-liigan – syyskaudelle kaksi isoa muutosta

Julkaistu:

CS:GO
ENCE ei kilpaile lokakuun alussa käynnistyvän Telia Esports Seriesin toisella CS-liigakaudella.
Telia on kertonut Telia Esports Seriesin toisen kauden Counter-Strike-sarjan yksityiskohdista. Sarjassa kilpaillaan kevään tavoin jälleen 40 000 euron potista kahdeksan joukkueen voimin.

Suomen ykkösnimi ja ensimmäisen kauden voittajajoukkue ENCE ei ole mukana toisella kaudella. Telia ei kerro syytä, mutta maailmanlistalla viidentenä oleva ENCE kilpailee loppuvuoden aikana useammassa huipputurnauksessa ympäri maailmaa.

ENCEn paikan sarjassa ottaa ensimmäisen kauden välistä jättänyt HAVU Gaming. Muut joukkueet ovat SJ Gaming, KOVA Esports, Helsinki REDS, Menace, Veto, Ajuri ja Hukka.

Syyskausi alkaa perjantaina 4. lokakuuta. Finaalit järjestetään GameXpo-tapahtumassa 15.–17. marraskuuta. Finaalitapahtuman tarkemmista tiedoista kerrotaan myöhemmin.

Keväästä poiketen kaikki ottelut lähetetään tällä kertaa suorana ja selostettuna. Telia sai keväällä palautetta vihaisilta ENCE-faneilta, kun osaa joukkueen otteluista ei voinut seurata millään tavalla.
CS-liigan rinnalla alkaa syksyn aikana odotettu ykkösdivari, jonka kaksi parasta joukkuetta pääsevät karsimaan pääsarjaan ensi vuonna. Ykkösdivarissa pelaa 16 joukkuetta.

Muokattu klo 11.13: ENCE on maailmanlistan sijalla viisi, ei neljä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt