Major-mestaruus kolmatta kertaa peräkkäin Tanskaan – pokaali hajosi heti

Julkaistu:

CS:GO
Astralis voitti sunnuntai-iltana kolmannen kerran peräkkäin Counter-Striken suurimman turnauksen Majorin.
Counter-Striken arvoturnaus StarLadder Berlin Major 2019 päättyi tanskalaisjoukkueen Astraliksen voittoon. Astralis kaatoi finaalissa turnauksen yllättäjän, kazakstanilaisen AVANGAR-joukkueen, suoraan kahdessa kartassa (16–6 Inferno, 16–6 Dust2).
  • Turnauksen tarkemmat loppusijoitukset löytyvät jutun lopusta olevasta taulukosta
Astralis oli finaalissa täysin ylivoimainen. Joukkue voitti Major-turnauksen nyt kolmatta kertaa peräkkäin ja yhteensä neljännen kerran. Astralis nousi voitollaan Major-historian menestyneimmäksi joukkueeksi.

Astraliksessa pelaavat Nicolai ”dev1ce” Reedtz, Peter ”dupreeh” Rasmussen, Andreas ”Xyp9x” Højsleth, Lukas ”gla1ve” Rossander sekä Emil ”Magisk” Reif. Joukkuetta valmentaa Danny ”zonic” Sørensen.
Turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittiin Astraliksen Reedtz, joka täytti finaalipäivänä 24 vuotta. Kahdesti Major-turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittu Reedtz on ollut osa jokaista Astraliksen voittoa.

Kolmen peräkkäin voitetun Majorin aikana Astralis on loistanut aina tosi paikan tullen: Joukkueella on nyt 18 kartan ja yhdeksän ottelun voittoputki playoffeissa.


Voitonjuhlien keskellä massiivinen Major-mestaruuspokaali koki vaurioita. Reedtzin nostaessa pokaalin sen jalustan pohja hajosi.
Toiseksi sijoittunut AVANGAR oli turnauksen suuryllättäjä. Kazakstanilaisjoukkue ylsi ensimmäistä kertaa kahdeksan parhaan joukkoon ja marssi heti finaaliin. Finaalin murskatappiosta huolimatta joukkue voi olla erittäin tyytyväinen suoritukseensa.

Viimeistä kertaa nykykokoonpanollaan pelannut suomalainen ENCE hävisi puolivälierissä australialaiselle Renegades-joukkueelle.
Seuraava Major-turnaus pelataan toukokuussa 2020. Järjestäjästä tai kisakaupungista ei ole vielä tietoa.Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt