Karut kuvat ja kommentit: Aleksi Virolaisen ENCE-taival päättyi katkeriin jäähyväisiin

ENCE pelasi Berliinin CS-arvoturnauksessa viimeistä kertaa Aleksi ”Aleksib” Virolaisen kanssa.

Aleksi ”Aleksib” Virolainen pelasi Berliinissä viimeistä kertaa ENCEn kanssa.

6.9.2019 12:36

Maailman huipulle nousseen suomalaisen ENCE-esports-joukkueen matka Counter-Striken arvoturnauksessa Berlin Majorissa päättyi torstai-iltana puolivälieriin, kun australialainen altavastaajajoukkue Renegades oli parempi.

Turnaus oli ENCEn viimeinen nykykokoonpanolla. Joukkue ilmoitti muutama viikko sitten, että Berliinin jälkeen Aleksi ”Aleksib” Virolaisen tilalle tulee Miikka ”suNny” Kemppi.

Hävityn puolivälieräottelun jälkeen 22-vuotiaalta Virolaiselta kysyttiin suorassa lähetyksessä tunnelmia viimeisestä ENCE-esityksestä. Vaisun näköinen Virolainen kertoi haastattelijalle, ettei päässä pyöri tällä hetkellä oikein mitään.

– Kiitos kaikille täällä oleville, kiitos, totesi Virolainen haastattelun lopuksi ääni väristen.

Virolaisen lyhyt haastattelu (englanniksi):

Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Ottelun jälkeen Virolainen onnitteli Twitterissä voiton vienyttä Renegadesia ja kiitti vielä toistamiseen faneja.

– Ei sellainen lopetus jota toivoin, Virolainen summasi.

Torstai-iltana netissä lähti leviämään kuvasarja, jossa Virolainen on kuvattuna tappion jälkeen pukuhuoneessa. Paljon puhuvat kuvat kertovat, että puolivälieräsijoitus oli iso pettymys. Kuvat jakoi Twitteriin StarLadderin valokuvaaja Igor Bezborodov.

Virolaisen uran jatkosuunnitelmat ovat toistaiseksi epäselvät. Hänellä on ENCEn kanssa voimassa oleva sopimus vuoden 2021 loppuun. Alkuviikosta Virolainen sanoi IS:lle, että hän on saanut jo joitain tarjouksia.

– Olisi naiivia sanoa, ettei ole mitään tapahtumassa. En aio tehdä nopeita päätöksiä ja juttelen eri ihmisten kanssa, mutta mitään päätöstä en ole vielä tehnyt, totesi Virolainen tiistaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?