ENCE ja maailman kakkosnimi ulos CS-majorista – tänään on vuoden odotetuin peli

Julkaistu:

CS:GO
ENCEn lisäksi myös maailmanlistalla toisena oleva ranskalaisjoukkue sanoi hyvästit Major-mestaruushaaveille.
Berliinissä sunnuntaina huipentuvan Counter-Striken Major-arvoturnauksen ensimmäinen puolivälieräpäivä ei jättänyt ketään kylmäksi.

Lauantain ensimmäiseen välieräotteluun eteni kaksi altavastaajaa, kun Suomen ylpeys ENCE ja maailmanlistalla toisena oleva ranskalaisjoukkue Team Vitality hävisivät omat ottelunsa.

ENCE hävisi playoffien ensimmäisessä pelissä australialaiselle Renegadesille suoraan kahdessa kartassa. IS seurasi Aleksi ”Aleksib” Virolaisen viimeiseksi ENCE-otteluksi jäänyttä kamppailua hetki hetkeltä.
Torstai päättyi Major-historian yhteen suurimmista yllätyksistä, kun kazakstanilaisjoukkue AVANGAR eteni jatkoon. AVANGAR voitti 2–1-tuloksella selvänä ennakkosuosikkina peliin lähteneen Vitalityn.

Renegades ja AVANGAR kohtaavat lauantain ensimmäisessä välierässä kello 16. Toinen joukkueista pääsee ensimmäistä kertaa taistelemaan Major-finaalista.


Toiselta puolelta ottelukaaviota finaaliin nousee Natus Vincere, NRG Esports, Team Liquid tai Astralis. Perjantain puolivälierissä pelataan ottelut Na`Vi–NRG (kello 16) ja Liquid–Astralis (kello 19.30).

Jälkimmäinen ottelu on vuoden odotetuin, sillä vastakkain ovat maailman ykkösnimi Liquid ja kaksi kertaa Majorit peräkkäin voittanut hallitseva mestari Astralis.

Astralis ja Liquid ovat kohdanneet tänä vuonna jo useita kertoja, Liquid voitti edellisen kerran kesäkuussa 2–1-tuloksella EPL-finaaleissa, mutta nyt pelissä on paikka neljän parhaan joukossa vuoden ykkösturnauksessa.

Berliinin Major-turnausta voi seurata suomeksi alta:Majorin välierät pelataan lauantaina ja finaali sunnuntaina kello 18.30. Major-mestari palkitaan 450 000 eurolla. ENCE sai puolivälieräsijoituksesta vajaat 32 000 euroa sekä suoran paikan ensi kevään Majorin toiseen kisavaiheeseen.Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt