Dota-mestari Lasse Urpalaisen yllätys: Pois pelikentiltä jopa kuukausia

Julkaistu:

DOTA 2
Dota 2 -mestari Lasse Urpalainen, 24, on näillä näkymin sivussa pelikentiltä useamman kuukauden.
Dota 2:n vuoden 2017 suomalainen maailmanmestari Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen on ilmoittanut pitävänsä taukoa kilpapelaamisesta.

Urpalainen jättää väliin kauden ensimmäisen Major-turnauksen, joka on pelin suurin turnaus The International -MM-kisojen jälkeen. Turnaus pelataan oletettavasti loppuvuodesta, joten Urpalainen on todennäköisesti sivussa kuukausia.Kesäkuussa yllätyspotkut Team Liquid -joukkueesta saanut Urpalainen edusti MM-kisoissa Chaos Esports Club -joukkuetta, joka jäi viimeiseksi. Vielä ei ole tietoa, missä Urpalaisen ura jatkuu tulevalla Dota-kaudella.

Urpalainen on varmasti kuuma nimi siirtomarkkinoilla, sillä hän todisti MM-kisoissa olevansa edelleen maailmanluokan pelaaja roolissaan. Huhut ovat vieneet suomalaistähteä muun muassa Team Secretiin.
Tulevan Dota-kauden aikataulua ei ole vielä julkaistu, mutta sen uskotaan alkavan loppuvuodesta. Kauden tarkemmista tiedoista odotetaan tietoa tulevina viikkoina.

Kaudella 2018–19 pelattiin viisi suurta Major-turnausta ja viisi pienempää Minoria. Viime vuonna kausi alkoi lokakuun lopulla Minorilla ja päättyi kesäkuun lopulla Majoriin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt