IS seurasi: ENCE voitti CS-majorin avausottelun

Julkaistu: , Päivitetty:

IS SEURASI
ENCE lähti CS-majorin avausotteluun ennakkosuosikkina. Ilta-Sanomat seurasi ottelua hetki hetkeltä.
Counter-Strike-räiskintäpelin vuoden toinen Major-turnaus StarLadder Berlin jatkuu tänään toisen vaiheen otteluilla.

Suomalaisjoukkue ENCE kohtasi päivän avausottelussa kazakstanilaisen AVANGAR-joukkueen kello 13 Suomen aikaa. Ilta-Sanomat seurasi suomalaisten 16–5-voittoon päättynyttä ottelua hetki hetkeltä tässä artikkelissa.

Viimeistä kertaa nykyisellä porukalla pelaavan ENCEn kokoonpano on Aleksi ”allu” Jalli, Sami ”xseveN” Laasanen, Jere ”sergej” Salo, Aleksi ”Aleksib” Virolainen ja Jani ”Aerial” Jussila. Joukkuetta valmentaa Slaava ”Twista” Räsänen.
Major on pelin suurin ja arvostetuin turnaus. ENCE ylsi kevään Major-turnauksessa sensaatiomaisesti hopealle.

Päätapahtumat

Ottelun paras pelaaja: Jere "sergej" Salo (ENCE)

ENCE voittaa 16-5-tuloksella!

ENCE johtaa 7-3 - nuori osuja dominoi!

Ottelu alkaa! ENCE voittaa pistoolikierroksen

Pelattava kartta on Overpass!

Näytä lisää(1 kpl)

Ilta-Sanomien seuranta päättyy tähän - kiitos!

Ottelun paras pelaaja: Jere "sergej" Salo (ENCE)

ENCEn sankari ottelussa oli 17-vuotias nuori osuja Jere "sergej" Salo: 28 tappoa, 10 kuolemaa ja keskimäärin 134,9 vahinkopistettä per kierros.

ENCE pelaava seuraavan kerran torstaina. Ilta-Sanomat seuraa ottelua jälleen hetki hetkeltä.

ENCE voittaa 16-5-tuloksella!

ENCE voittaa ottelun 16-5-tuloksella! Jere "sergej" Salo voitti toiseksi viimeisellä kierroksella 1v2-tilanteen, kun kazakstanilaiset eivät ehtineet purkamaan pommia.

ENCE jättää hyökkäyksen pommipaikka A:lle aivan viime sekunneille, mutta voittaa tästä huolimatta kierroksen. Suomalaispelaajista vain yksi kuolee, mikä on rahaa ajatellen unelmatilanne.

Seuraavalla kieroksella ENCE menettää pistooleilla pelanneelle AVANGARille kaksi pelaajaa, mutta se ei haittaa. Nyt on voitto lähellä!

ENCE 14-5 AVANGAR.

ENCE voittaa todella hitaasti pelatun pistoolikierroksen! Jani "Aerial" Jussila tuhosi yksin kolme pelaajaa. AVANGAR-pelaaja Dauren "AdreN" Kystaubayev oli lopussa lähellä voittaa 1vs3-tilanteen.

Seuraava kierros käy ENCElle kalliiksi, kun kierrosvoitto varmistuu ainoastaan Aleksi "Aleksib" Virolaisen jäädessä henkiin. Tilanne näyttää nyt todella hyvältä ENCElle.

ENCE 12-5 AVANGAR

ENCE 10-5 AVANGAR - seuraavaksi vaihdetaan puolia

AVANGAR voittaa myös ensimmäisen osion viimeisen kierroksen. Seuraavaksi joukkueet vaihtavat puolia. Miten käy ENCEn terroristeina?

ENCE 10-5 AVANGAR

Kierros 13: Aleksi "Aleksib" Virolainen pudottaa yksin pommipaikka A:lla neljä pistooleilla pelannutta AVANGAR. ENCE on nyt voittanut poliiseina kymmenen kierrosta. Peli näyttää suomalaisten osalta todella hyvältä.

Kierros 14: AVANGAR hyökkää onnistuneesti pommipaikka B:lle ja voittaa kierroksen. ENCE sai frägättyä vain kaksi pelaajaa. Puolia vaihdetaan seuraavan kierroksen jälkeen!

ENCE 10-4 AVANGAR

Kierros 11: ENCEn rahatilanne paranee vain entisestään, kun pelkillä pistooleilla AVANGAR häviää kierroksen tappamatta yhtään suomalaista. Seuraavalle kierrokselle kazakstanilaiset saavat kunnon oston.

Kierros 12: Tiukka ja tasainen kierros! AVANGAR oli lähellä kierrosvoittoa, mutta Aleksi "allu" Jalli voitti 1vs1-tilanteen.

ENCE 9-3 AVANGAR

ENCE johtaa 7-3 - nuori osuja dominoi!

11 kierrosta pelattu ja ENCE johtaa 7-3! ENCEn rahatilanne on erinomainen. AVANGARilla on edessä jälleen säästökierros.

Nuori osuja Jere "sergej" Salo on hurjassa iskussa. 17-vuotiaan suomalaispelaajan tilastot ovat tällä hetkellä 17-3 (tapot/kuolemat).

AVANGAR-pelaaja "SANJI" ei ole tappanut vielä ketään, mutta kuolemia on tilillä jo yhdeksän.

Kierros 8: AVANGAR koittaa jälleen hyökätä A-pommipaikalle, mutta vastassa ovat "sergej" ja "Aleksib". Suomalaiset voittavat kierroksen menettämällä vain yhden pelaajan, mikä on hyvä asia rahatilannetta ajatellen.

Kierros 9: Kaikilla ENCE-pelaajilla on kierroksen alussa säästössä noin 3400 dollaria. AVANGAR pelaa pelkillä pistooleilla, mutta ei saa frägättyä yhtään suomalaista tai viritettyä pommia.

ENCE johtaa poliiseina 6-3. Puolia vaihdetaan 15 kierroksen jälkeen.

Kierros 6: AVANGAR tasoittaa pelin. Kazakstanilaiset saivat kierroksen ensimmäisen tapon, mutta jättivät hyökkäyksen aivan kierroksen lopulle. Hyökkäys onnistui ja AVANGAR menetti vain yhden pelaajan.

Kierros 7: Jere "sergej" Salo yllättää kaksi AVANGAR-pelaajaa ja frägää molemmat. Aleksi "allu" Jalli pudottaa autohalikolla yhden pelaajan, minkä seurauksena AVANGAR päättää säästää viimeiset kaksi asetta.

Tilanne: ENCE 4-3 AVANGAR. Molempien joukkueiden rahatilanne on melko huono.

Jere "sergej" Salo pudottaa yksin kolme AVANGAR-pelaaja (kierros 5):

Kierros 4: ENCE hävisi säästöllä saaden alas vain yhden kazakstanilaispelaajan.

Kierros 5: SALO MYLLYTTÄÄ! 17-vuotias nuori osuja pudottaa yksin kolme pelaajaa A-pommipaikan lähistöllä. ENCE voittaa kierroksen menettämällä vain yhden pelaajan (Virolaisen).

ENCE 3-2 AVANGAR (ENCE pelaa CT:nä eli poliiseina)

ENCE häviää ensimmäisen ostokierroksen ja joutuu nyt säästölle. AVANGARin sankari kierroksella oli kolme frägiä napannut Dauren "AdreN" Kystaubayev.

ENCE 2-1 AVANGAR

AVANGAR sai pelkillä pistooleilla alas yhden ENCE-pelaajan, mutta pommia ei saatu viritettyä. Kolmannelle kierrokselle molemmat joukkueet ovat ostaneet kunnon aseet.

ENCE 2-0 AVANGAR

Ottelu alkaa! ENCE voittaa pistoolikierroksen

Ottelu alkaa! AVANGAR hyökkää nopeasti pommipaikka B:lle, jossa matka pysähtyy Jere "sergej" Saloon ja Aleksi "Aleksib" Virolaiseen. Salo sai kolme tappoa ja Virolainen kaksi. ENCE ei menettänyt kierroksella yhtään pelaajaa.

Pelattava kartta on Overpass!

Kartta valittiin seuraavasti:

-Nuke (AVANGAR)

-Train (AVANGAR)

-Inferno (ENCE)

-Dust2 (ENCE)

-Vertigo (ENCE)

-Mirage (AVANGAR)

Jäljelle jäi Overpass.

Pelattava kartta ei ole vielä tiedossa. Seitsemästä kartasta molemmat joukkueet saavat poistaa kolme. Jäljelle jäänyt kartta pelataan.

Ottelu alkaa noin klo 13.10

Tervetuloa Ilta-Sanomien seurantaan! Berliinin Major-turnauksen avausottelussa kohtaaat ENCE (Suomi) ja AVANGAR (Kazakstan).

ENCEn kokoonpano: Aleksi "allu" Jalli, Sami "xseveN" Laasanen, Jani "Aerial" Jussila, Jere "sergej" Salo & Aleksi "Aleksib" Virolainen.

AVANGARissa pelaavat: Timur "buster" Tulepov, Alexey "qikert" Golubev, Ali "Jame" Djami, Sanjar "SANJI" Kuliev & Dauren "AdreN" Kystaubayev.